Αύριο ένας προορισμός ένας στόχος μία ΝΙΚΗ

Αύριο 27/1 στις 16:30 ο Πανιώνιος παίζει έναν κρίσιμο αγώνα για την συνέχειά του για την ιστορία του…

Στις 16:30 αύριο Σάββατο όλοι οι δρόμοι πρέπει να δείχνουν το Αρτάκης, αν αισθάνεστε Πανιώνιοι, αν θέλετε αυτή την ομάδα να είναι εκεί που ανήκει δεν πρέπει να λείπετε.

Ο Πανιώνιος αύριο δίνει τον πρώτο του αγώνα για τον δεύτερο γύρο στην Basket League με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο και μετά την μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου μέσα στο Αρτάκης το προηγούμενο Σάββατο θέλει να πάρει και αυτόν τον αγώνα έτσι ώστε να του δώσει το boost για την συνέχεια που δεν είναι άλλη από την διατήρηση στην Basket League.

Όλος ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι στον δρόμο οι παίκτες σήμερα γύρισαν όλα τα σχολεία της Νέας Σμύρνης και έδιναν εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι. Η ομάδα πλέον φαίνεται στα μάτια όλων πως το θέλουν με νύχια και με δόντια αυτόν τον αγώνα. 

Εσύ…θα λείπεις? ΟΧΙ φίλοι μου ο Πανιώνιος μας χρειάζεται και αν αισθανόμαστε Πανιώνιοι πρέπει να είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα του. Έτσι και αύριο το Αρτάκης θα πρέπει να είναι γεμάτο από εμάς γιατί εμείς θα σε κρατήσουμε εκεί που ανήκεις ΙΣΤΟΡΙΚΕ. Εμείς θα σου δώσουμε το φιλί της ζωής ΙΣΤΟΡΙΚΕ όπως το καλοκαίρι. Πάνθηρες και απλός κόσμος του ιστορικού αυτός ο κόσμος που από την τσέπη του έδωσε το υστέρημά του για να μείνεις στην Basket League, αυτός ο ίδιος κόσμος αύριο θα είναι στο Αρτάκης να φωνάζει ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ