Αύριο ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ τον Σαμψάκη

Αύριο ο Πανιώνιος παίζει μέσα στην Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική της super league

Όλοι οι Πανιώνιοι αύριο θα περάσουν από το γνωστό στέκι του γηπέδου τον τυροπιτά «ΝΙΚΟ», εκεί φίλοι Συμπανιώνιοι θα δείτε μπροστά στο ταμείο που θα πληρώσετε ένα «κουμπαρά».

Αυτός ο κουμπαράς είναι και κυκλοφορεί σε όλες τις γραμματείες του ιστορικού και στον «ΝΙΚΟ» για την στήριξη του 17χρονου αθλητή μας Ανδρόγεω Σαμψάκη ο οποίος είχε μια άτυχη στιγμή την ώρα της προπόνησης στις καταδύσεις και χτύπησε.

Δικό μας παιδί. Παιδί της ενόργανης του Πανιωνίου, μιας και τα πρώτα του αθλητικά βήματα έκανε εδώ στο ταπί του γυμναστηρίου μας. Τι κι αν το έπαθε στις καταδύσεις; Μια μεγάλη αθλητική οικογένεια είμαστε. Αξίζει την αγάπη και την συμπαράστασή μας , αλλά και την οικονομική βοήθεια όλων μας. Για να ξανασταθεί στα πόδια του. Ένα νέο παιδί που είχε όνειρα για τη ζωή να τα ξανακάνει πραγματικότητα.

Γι’ αυτό λοιπόν αύριο όλοι που θα περάσουμε από τον «ΝΙΚΟ» ας αφήσουμε έστω και τα 10 λεπτά του ευρώ στον κουμπαρά αυτόν για να δώσουμε μια ΕΛΠΙΔΑ σε αυτό τον νεαρό αθλητή να ξανά σηκωθεί στα πόδια του. Πραγματικά το αξίζει μόνο και μόνο το νεαρό της ηλικίας του. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!