ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυγενάκης: “Περιμένω την επίσημη θέση της διοργανώτριας αρχής”

0

Επιστολή απέστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Λεωνίδα Λεουτσάκο όπου τον ενημερώνει ότι πλέον ο χρόνος “τελείωσε” και περιμένει την θέση της διοργανώτριας αρχής

Αναλυτικά η επιστολή Αυγενάκη προς τον Λεουτσάκο πρόεδρο της Super League 2.

«Κύριε Πρόεδρε,

Λάβαμε τα δύο ψηφίσματα που μας διαβιβάσατε: Αρχικά, των 11 ΠΑΕ μελών σας της Super League2 και κατόπιν των 22 ΠΑΕ μελών σας της Football League, τα οποία είχαμε πληροφορηθεί και από τα ΜΜΕ.

Εκείνο που δεν λάβαμε είναι η επίσημη θέση του θεσμικού οργάνου που εκπροσωπείτε, σχετικά με τα ζητήματα που θίγουν τα μέλη σας στα ψηφίσματά τους. Επίσημη θέση, μαζί με πλάνο κριτηρίων, σχέδιο χρονοδιαγράμματος και ότι άλλο αναγκαίο, που -και σε προγενέστερες επικοινωνίες- σας έχουμε ενημερώσει και έχετε συμφωνήσει ότι είναι απαραίτητα για την εξέλιξη του θεσμικού διαλόγου, προς ανεύρεση λύσεων.

Παράλληλα, ενημερωνόμαστε από δημοσιεύματα για την προσωπική σας θέση σχετικά με την αναγκαιότητα ύπαρξης δύο επαγγελματικών κατηγοριών και την κατάργησή της Football League.

Αναμένουμε το συντομότερο δυνατό την επίσημη θέση σας, ως ΔΣ της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League. Λειτουργούμε θεσμικά και υπεύθυνα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, χωρίς όμως να έχουμε πλέον απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή μας».

Οι Πάνθηρες γιορτάζουν τα 130 χρόνια Πανιώνιου

Previous article

Πάνθηρες: “Την Δευτέρα τιμούμε και ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο”

Next article
Login/Sign up