ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυγενάκης: “Οι επιστήμονες θα αποφασίσουν αν θα ανοίξει ο αθλητισμός 7 Ιανουαρίου”

0

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός συνεχίζει να βρίσκεται στον “πάγο”, σε σημείο που πλέον κανείς να μη μπορεί να πει με σιγουριά αν η σεζόν θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά στα περισσότερα πρωταθλήματα

Σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε παρουσία εκπροσώπων του Τύπου ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα αυτό, χωρίς βέβαια να βγάλει κάποια σημαντική είδηση. Απλώς ανέφερε πως όσον αφορά την επανεκκίνηση των ομαδικών αθλημάτων, η 7η Ιανουαρίου είναι μία ημερομηνία ορόσημο για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι επιστημονικές επιτροπές του ΕΟΔΥ, ανάλογα φυσικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Θυμίζουμε πάντως πως εδώ και λίγες ημέρες οι ομάδες της Volley League Ανδρών καθώς και της Super League 2 στο ποδόσφαιρο πήραν το “πράσινο φως” για να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις, εξέλιξη ευχάριστη που μπορεί να ανοίξει το δρόμο και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Όσο για την Γ’ Εθνική πολλοί μιλούν για επανέναρξη των προπονήσεων μέσα στον Ιανουάριο και ξεκίνημα της αγωνιστικής τον Φεβρουάριο. Πλέον κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα, παρά μόνο οι ειδικοί επιστήμονες που μελετούν το θέμα της πανδημίας και προτείνουν στην κυβέρνηση τι θα ανοίξει και τι θα παραμείνει κλειστό.

Πάνθηρες: “Το παρελθόν είναι παρελθόν και καιρός είναι να το αφήσουμε πίσω…”

Previous article

Στις 27 Δεκεμβρίου ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα

Next article
Login/Sign up