ΜΠΑΣΚΕΤ

Άθλια ποινή της ΕΟΚ κατά Πανιώνιου

0

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών στον Πανιώνιο για όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ γυναικών

Θα μας τρελάνουν αυτοί στην ΕΟΚ τιμωρούν τον Πανιώνιο με 1+1 αγωνιστική λόγω υποτροπής σε επεισόδια όταν και τις δύο φορές τα επεισόδια τα ξεκίνησε ομάδα χουλιγκάνων του Ολυμπιακού

Δε μου λέτε στο παιχνίδι μέσα στο κλειστό της Αρτάκης τα επεισόδια ποιος τα έκανε? Ο Πανιώνιος? Ή μερικοί κουκουλοφόροι που έκαναν ντου στην είσοδο και μπήκαν μέσα στο γήπεδο και χτυπούσαν γυναικόπαιδα, γιατί Πάνθηρες δεν είχε το γήπεδο.

Μετά που ήρθαν τα ΜΑΤ μία διμοιρία προστάτευε τα μηχανάκια τους για να μην τα κλέψουν και η άλλη διμοιρία χτυπούσε οπαδούς του Πανιώνιου χωρίς να έχουν κάνει τίποτα? Πάντως για αυτό το παιχνίδι ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε από έκθεση της αστυνομίας και καλά πως έκαναν επεισόδια.

Πάμε τώρα στον τελικό του κυπέλλου, τα επεισόδια ποιος τα προκάλεσε πριν την έναρξη του αγώνα? Οι Πανιώνιοι που τους είχατε μαντρωμένους με ΜΑΤ? Ή χουλιγκάνοι του Ολυμπιακού που έπαιζαν κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ έκαιγαν και κατέστρεφαν με μολότοφ και καδρόνια ότι έβρισκαν στο πέρασμά τους?

 

Τελικά ο Πανιώνιος που και πότε έκανε τα επεισόδια σε αυτά τα δύο παιχνίδια? Θα μας πείτε για να μας ενημερώσετε? Αλήθεια ο Ολυμπιακός τι τιμωρία έφαγε αυτός για αυτά τα δύο παιχνίδια, ή μήπως δεν έφαγε? Περιμένουμε απαντήσεις για τα κατά τα άλλα δίκαιο μονομελές όργανο της ΕΟΚ.

Στην Α1 του Πόλο παραμένει ο Πανιώνιος νίκησε με 7-8

Previous article

Σίωπης και Μασούντ που αποφασίστηκε να μην παίξουν

Next article
Login/Sign up