ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Άρης Μισαηλίδης – Απαντά σε 14 ερωτήσεις πριν τις εκλογές

0

Συνέντευξη έδωσε στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιωνίου λίγο πριν τις εκλογές της Δευτέρας 19/4

Ο Άρης Μισαηλίδης απάντησε σε ερωτήσεις της ιστοσελίδας panionia-idea για όλα τα θέματα που καίνε τον ερασιτέχνη Πανιώνιο και για το μέλλον των δύο ομάδων πρώην Α.Ε.

Επίσης ο Άρης Μισαηλίδης αναφέρθηκε και για το πρόγραμμα «Φιλόδημος» αλλά και για το κλειστό γήπεδο «Βαρίκας». Επίσης ο υποψήφιος πρόεδρος του Πανιωνίου αναφέρθηκε και σε πολλά άλλα θέματα και στο τέλος εξήγησε το νέο τρόπο της εκλογικής διαδικασίας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19/4.

–Όταν θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον ερασιτέχνη, θα υπάρξουν και άλλα μέλη που δεν αναφέρθηκαν στην τελευταία λίστα που θα ψηφίσουν?

«Θα ψηφίσουν όσα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Στην ιστοσελίδα του συλλόγου, θα δημοσιευτεί ο πίνακας όλων των μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με την οικονομική τακτοποίηση που θα έχουν κάνει. Εφαρμόσαμε μια διευκόλυνση προς όλα τα μέλη που έχουν εκκρεμότητες συνδρομών, ώστε να τις τακτοποιήσουν με περικοπή του ήμισυ στο ποσό που όφειλαν. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 9 Απριλίου και σκοπός μας είναι να διευρυνθεί το εκλογικό σώμα, προκειμένου η νέα διοίκηση να εκλεγεί από όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

–Τα μέλη στον Ερασιτέχνη είναι λίγα. Φέτος έγιναν προσπάθειες από τους οργανωμένους οπαδούς και γράφτηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι βάσει της νομοθεσίας δεν μπορούν να έχουν δικαίωμα ψήφου σε εκλογές αν δεν συμπληρωθεί 1 έτος. Γιατί ο Πανιώνιος ως ο ιστορικότερος σύλλογος στην Ελλάδα δεν έχει πάρα πολλά μέλη; Μήπως φταίει το σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σύλλογο; Μήπως πρέπει να ανοίξετε τις εγγραφές σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, όπου δηλαδή υπάρχει φίλος του Πανιωνίου και να μην χρειάζονται δύο μέλη για να εντάξουν κάποιον στον Ερασιτέχνη;

«Κάθε ερασιτεχνικός σύλλογος δείχνει την δύναμη του και την δυναμική του, από τον αριθμό των μελών του και την προσέλευση τους στην εκλογική διαδικασία. Τα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., είναι πολλά. Τουλάχιστον, τα εγγεγραμμένα. Έχει αποδειχτεί το εύρος των μελών του συλλόγου από παλιότερες γενικές συνελεύσεις και εκλογικές διαδικασίες. Το ζητούμενο είναι τα ενεργά μέλη. Είτε, δηλαδή, η ενεργοποίηση παλιότερων μελών που έχουν απομακρυνθεί η αποστασιοποιηθεί από τα κοινά του συλλόγου για διαφορετικούς λόγους, είτε με την εγγραφή νέων μελών. Τους προηγούμενους μήνες, υπήρξε σημαντική κινητικότητα εγγραφής νέων μελών και αυτό είναι θετικό σημάδι για το μέλλον του συλλόγου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ανοιχτός σε κάθε φίλο, φίλαθλο, οπαδό του να έρθει και να γραφτεί μέλος του. Να γίνει μέρος των κοινών του συλλόγου και να έρθει πιο κοντά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, από την θέση που έχει στην κερκίδα. Σύμφωνα με το καταστατικό, είναι απαραίτητη η μαρτυρία και η σύσταση δυο τακτικών μελών του συλλόγου για την εγγραφή νέου μέλους και είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό, γιατί αποτελεί μια δικλείδα ασφαλείας να μην εγγράφεται στον σύλλογο, κάποιος που μπορεί να αμφισβητηθεί από άλλα μέλη. Φυσικά και υπάρχει ευθύνη στα δυο τακτικά μέλη. Το θέμα των φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο εξωτερικό, θα το εξετάσει ενδελεχώς η νέα διοίκηση, με την σύσταση συγκεκριμένης ομάδας εργασίας που θα φέρει προτάσεις στο Δ.Σ.».

–Το πρόγραμμα «Φιλόδημος» ήδη έχει ξεκινήσει για την ανακατασκευή των θύρων 1-2-3. Θα είναι έτοιμοι οι χώροι για τον επόμενο χειμώνα,  ώστε με το άνοιγμα των ερασιτεχνικών αθλημάτων να βρει τους αθλητές σε στεγανούς και ζεστούς χώρους για τις προπονήσεις τους;

«Το «Φιλόδημος» προχωρά κανονικά. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ με 600.000 ευρώ, συν 185.000 ευρώ από τον Δήμο Νέας Σμύρνης. Ήδη, έχουν αφαιρεθεί 7.000 καθίσματα, θα γίνει στεγανοποίηση των κερκίδων, τοποθέτηση νέων καθισμάτων και βελτιοποίηση στον χώρο των αποδυτηρίων, κάτω από τις συγκεκριμένες κερκίδες, έστω τα τμήματα όλων των αθλημάτων που στεγάζονται εκεί, να λειτουργήσουν απρόσκοπτα από τις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα στην εκροή χρηματοδότησης του έργου προς τον εργολάβο, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, το έργο θα έχει αποπερατωθεί».

–Το κλειστό του «Ανδρέας Βαρίκας» έχει τελικά πάρει άδεια? Θα χρησιμοποιηθεί το γήπεδο για τις αγωνιστικές δραστηριότητες των ομάδων Βόλεϊ και Μπάσκετ του ερασιτέχνη όταν με το καλό ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα;

«Στο «Ανδρέας Βαρίκας» έχει τακτοποιηθεί η οφειλή προς την ΕΥΔΑΠ, καθώς και η σύνδεση με την πυρόσβεση του γηπέδου. Είναι γραφειοκρατικό θέμα να γίνει η σύνδεση. Το  κλειστό γήπεδο θα είναι η έδρα της ομάδας μπάσκετ και των ομάδων βόλει ανδρών και γυναικών.

–Το θέμα με την ενόργανη υπάρχει ακόμα οι αθλητές και αθλήτριες της πιο καλής ομάδας στην Ελλάδα με πολλές διακρίσεις και μετάλλια δεν μπορούν να κάνουν προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να φτιαχτούν. Το πρόβλημα είναι πως όργανα και στρώματα μετά την μεγάλη νεροποντή καταστράφηκαν και πλέον το τμήμα (ερασιτέχνης Πανιώνιος) πρέπει να τα αγοράσει καινούρια από το εξωτερικό όπου το κόστος είναι μεγάλο. Τι θα κάνει ο ερασιτέχνης για αυτό το θέμα έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει το τμήμα από τη νέα χρονιά;

«Η ζημία που είχε προκληθεί ήταν διπλή. Αφορούσε την τοιχοποία του χώρου της ενόργανης γυμναστικής και τα όργανα, κυρίως τα στρώματα που καταστράφηκαν. Φτιάχτηκε ο τοίχος και την εξωτερική ράμπα που προκάλεσε την κατάρρευση του από την εισροή των υδάτων. Έχουμε λάβει διαβεβαίωση από την εντεταλμένη συμβούλου της Περιφέρειας κ. Βάσσου, ότι θα δημιουργηθεί κωδικός, τον Μάϊο, ώστε να εκταμιευτεί συγκεκριμένο ποσό που θα καλύψει την αγορά νέων στρωμάτων. Θα προσπαθήσουμε να αγορασθούν κάποια στρώματα, πριν την εκταμίευση των χρημάτων από την Περιφέρεια, γιατί το τμήμα της ενόργανης έχει σημαντική δυναμική, όπως έχει αποδειχτεί από την δουλειά που έχει γίνει στο παρελθόν και θα πρέπει ο χώρος της προπόνησης του να αποκατασταθεί πλήρως για την εκγύμναση των αθλητών και των αθλητριών»

–Μας είχε αναφέρει ο πρόεδρος το καλοκαίρι ότι θα έμπαινε μια ελεγκτική εταιρεία για να ελέγξει μεθοδικά όλα τα έσοδα και τα έξοδα του ερασιτέχνη έτσι ώστε να μην υπάρχουν «μαύρες» τρύπες στα οικονομικά του ερασιτέχνη. Έγινε αυτός ο έλεγχος; Πόρισμα βγήκε; Γιατί απ’ όσο γνωρίζουμε δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα γι’ αυτό το θέμα.

«Η ελεγκτική εταιρία έκανε μεθοδικά το έργο που της αναθέσαμε και μας έχει παραδώσει το πόρισμα. Θα το παρουσιάσω στην γενική συνέλευση, πριν από τις αρχαιρεσίες. Επίσης, είναι στην διάθεση κάθε μέλους να το διαβάσει, μόνο κατά την προσέλευση και παραμονή του στα γραφεία του ερασιτέχνη».

–Πόσα είναι αυτή τη στιγμή τα έσοδα και τα έξοδα στον Ερασιτέχνη; Και ποια τα χρέη, αν υπάρχουν… Μπορείτε να μας μιλήσετε με νούμερα για κάθε τμήμα;

«Αναφέρονται στο πόρισμα, το οποίο θα παρουσιάσω στην γενική συνέλευση και όπως είπα είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου μέλους για την διά ζώσης ενημέρωση του»

–Θέλουμε να μας κάνετε μια αναφορά στα έργα σας όλη αυτή τη διάρκεια που είστε πρόεδρος στον Ερασιτέχνη.

«Τον τελευταίο χρόνο, η πανδημία και οι δυο καραντίνες στην ελληνική κοινωνία, μας έπληξαν πολύ, όπως είναι πασιφανές. Χάθηκε η καθημερινότητα με τα παιδιά των ακαδημιών μας σε όλα τα αθλήματα του συλλόγου και ουσιαστικά οι κλειστές εγκαταστάσεις, μας στοίχισαν κυρίως ψυχολογικά. Δεν μας επετράπη να λειτουργήσαμε και κινηθήκαμε λίαν συντηρητικά. Εφαρμόσαμε, όμως, το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως προβλεπόταν και δεν κινδυνέψαμε με πιθανά πρόστιμα. Υπολογίζεται ότι η απώλεια των εσόδων από το διπλό κλείσιμο των εγκαταστάσεων, έχει πλησιάσει τις 600 χιλιάδες ευρώ. Συνεπώς, από τον Φεβρουάριο του 2020 που έγιναν οι προηγούμενες εκλογές, μέχρι τώρα, τα έργα της διοίκησης, είναι η αρωγή στην επιτροπή ποδοσφαίρου, η δημιουργία ομάδας μπάσκετ εκ βάθρων, η έναρξη του προγράμματος «Φιλόδημος» και η μερική επιδιόρθωση της αίθουσας ενόργανης γυμναστικής».

–Κατά την παραίτησή του από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ο Διονύσης Κοκκινάκης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του πως «Δεν αντέχω να συμμετέχω σε ΔΣ που παίρνονται αποφάσεις που δεν υλοποιούνται ή υλοποιούνται αποφάσεις που δεν παίρνονται». Κάτι που σημαίνει πως σας κατηγορεί ανοιχτά. Τι έχετε να απαντήσετε γι’ αυτό;

–Επίσης έχουν παραιτηθεί οι κ.κ. Παρασκευόπουλος, Παπαδάκος, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν σας προβληματίζουν τόσες αποχωρήσεις από τον σύλλογο τη στιγμή που όλοι εμμέσως πλην σαφώς διαφωνούσαν με τον τρόπο λειτουργίας του Πανιωνίου;

«Toν Νίκο Παρασκευόπουλο τον εκτιμώ. Έχει προσφέρει στον σύλλογο. Υπήρχε διαφορετική προσέγγιση σε ορισμένα θέματα, παραιτήθηκε, αλλά θα δίνει  πάντα παρών, όταν ο Πανιώνιος, τον χρειαστεί. Όσο αφορά τον Διονύση Κοκκινάκη τα πράγματα έχουν ως εξής:

Μας παρακάλεσε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 4ης Φεβρουαρίου 2020. Όπως και έγινε. Ζήτησε να είναι ο εκπρόσωπος στην ΕΣΚΑΝΑ. Το πράξαμε. Παρακάλεσε να οριζόταν στην θέση εκπροσώπου του ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Και αυτό έγινε.

Εκεί, όμως, με τις αλλοπρόσαλλες πράξεις του, χάθηκε η έννοια της λογικής. Τώρα βάζει υποψηφιότητα σε ένα συμβούλιο που κατηγόρησε και μετά παραιτήθηκε. Η λογική της παράνοιας. Τώρα «πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα», μιλώντας για οικονομικά στοιχεία, όταν έχει πλήρη άγνοια για την λειτουργία του συλλόγου. Και όποιος έχει άγνοια είναι επικίνδυνος. Σας γνωρίζω τα παρακάτω: Από τις 65.000 χρέους στην εφορίας, δεν οφείλουμε, πλέον, ούτε ένα ευρώ. Η οφειλή των 65.000 ευρώ στο ΙΚΑ, έχει μειωθεί στις 25 χιλιάδες και βρίσκεται σε ρύθμιση. Ζητήσαμε από ελεγκτική εταιρία να προχωρήσει ενδελεχή έλεγχο και της δόθηκαν όλα τα παραστατικά στοιχεία. Έβγαλε το πόρισμα  της και είναι στη διάθεση οποιοδήποτε θέλει να ενημερωθεί.

Από τον Φεβρουάριο 2020 και μέχρι τώρα, οι εγκαταστάσεις είναι κλειστές και οι αθλητικές δραστηριότητες είναι αδρανείς για 7 μήνες, λόγω της πανδημίας. Χωρίς έσοδα συνδρομών, «έτρεχαν» τα πάγια της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ. Η ΓΓΑ μας επιτρέπει να είναι ανοιχτό το γήπεδο, αλλά δεν μας λέει ποιος θα πληρώσει τα πάγια έξοδα. Με μηδέν έσοδα προσπαθούμε να βρούμε κάποιες βοήθειες για τις άμεσες ανάγκες μας, αλλά και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει για την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αυτά όσον αφορά τον Διονύση Κοκκινάκη κι ας σταματήσει ως εδώ. Άλλωστε πήρε τον χρόνο δημοσιότητας που τόσο πολύ ήθελε. Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου, αλλά ήθελα να πάμε με ήπιο κλίμα στις αρχαιρεσίες. Όμως, η υπομονή έχει τα όρια της. Πολλές φορές η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Αρκετά ως εδώ. Κούρασε. Οι εκλογές στον ερασιτέχνη στον Πανιώνιο θα διεξαχθούν την Δευτέρα 19 Απριλίου, από τις 12.00 μέχρι τις 18.00. Τα μέλη του συλλόγου ψηφίζουν και αποφασίζουν».

–Υποβιβασμός ποδοσφαιρικού τμήματος στη Γ’ Εθνική και γκρέμισμα του «Αρτάκης». Τι συνέπειες έχουν αυτά τα δύο θέματα για τον Ερασιτέχνη;

«Αυτό που συνέβη με το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εφιαλτικό. Πρέπει να μαζέψουμε τα… κομμάτια μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Η επιτροπή με επικεφαλής τον  Κυριάκο Σκούρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και ο ερασιτέχνης είναι αρωγός. Προέχει, όμως, να υπαχθεί η ΠΑΕ στον πτωχευτικό κώδικα, ώστε να μην είναι υποθηκευμένο το οικονομικό μέλλον της. Στο αγωνιστικό σκέλος, θα πω ότι όταν είσαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει αποδειχτεί περίτρανα στο παρελθόν ότι και μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες, αναδείχθηκαν παίκτες και δημιουργήθηκαν ομάδες που επέστρεψαν τον σύλλογο στην θέση που έχει κατοχυρώσει όλες τις προηγούμενες δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κατεδάφιση του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου, έχει στερήσει από τον Πανιώνιο, την φυσική έδρα της ομάδας μπάσκετ, τα 40 τελευταία χρόνια, αλλά και των ομάδων βόλλει ανδρών και γυναικών. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Πρόκειται για μείζον θέμα του συλλόγου και το οποίο παρακολουθούμε, χωρίς να μπορούμε να παρέμβουμε. Είμαστε σε επικοινωνία με την αντιπεριφερειάρχη κ. Νάνου που είναι Νεοσμυρνιώτισσα και μας ενημερώνει. Προς το παρόν, το «Ανδρέας Βαρίκας» και η αδειοδότηση του για τέλεση αγώνων, θα δώσει λύση και θα σταματήσει την «μετανάστευση» αυτών των ομάδων σε γήπεδα άλλων περιοχών της Αττικής.

–Στα σχέδια σας όπως έχετε πει σε παλαιότερη συνέντευξή σας ήταν η δημιουργία ενός κοινωνικού φροντιστηρίου. Σε τι στάδιο βρίσκεται αυτή η υλοποίηση;

«Το κοινωνικό φροντιστήριο ήταν μια πρόταση της συζύγου του Νίκου Παρασκευόπουλου. Επιχειρήσαμε να το υλοποιήσουμε για την δωρεάν διδασκαλία αγγλικών σε μικρούς αθλητές και αθλήτριες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και τα μαθήματα θα γινόντουσαν σε μια αίθουσα του γηπέδου. Δυσκολευτήκαμε πολύ, όμως, στην εξέρευση καθηγητών, γιατί είχαν αποροφηθεί σε ιδιωτικά φροντιστήρια. Η νέα διοίκηση θα κάνει νέα προσπάθεια για την συγκρότηση τμημάτων με παιδιά ίδιου επιπέδου στα αγγλικά και δωρεάν εκμάθηση από καθηγητές».

–Επίσης είχατε αναφερθεί σε κοινές δράσεις με τον Τουρκικό σύλλογο της Σμύρνης Αλτάϊ για τα 130 χρόνια του Πανιωνίου. Όταν με το καλό ανοίξει το θέμα με τις μετακινήσεις θα μπορεί ο Πανιώνιος να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και αντιστοίχως και στην Τουρκία;

«Με την Αλτάι είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Ο τουρκικός σύλλογος έχει δικαστική διαμάχη με άλλον σύλλογο της πόλης για την ιδιοκτησία του νέου γηπέδου που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η κατασκευή του, στον ίδιο χώρο ακριβώς που ήταν το στάδιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. και είχε παραχωρηθεί από τον άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης. Μέσω του ιστορικού  κ. Μπαλτά που διδάσκει σε σεμινάρια ιστορίας στην Σμύρνη, η Αλτάϊ έχει διαμηνύσει ότι εφόσον κερδίσει το δικαστήριο για το ιδιοκτησιακό, θα προσκαλέσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα και παράλληλα, θα μας επιτρέψει να τοποθετήσουμε μια επιγραφή σε κάποιο σημείο του γηπέδου και θα αναφέρει ότι «εδώ ήταν το γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ» και το οποίο εγκαινιάσθηκε το 1912. Όταν θα γίνει το φιλικό στην Σμύρνη, θα ανταποδώσουμε και την πρόσκληση για δεύτερο φιλικό αγώνα στο δικό μας γήπεδο».

–Η εκλογική διαδικασία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, θα γίνει με διαφορετικό σύστημα . Αντί της κατάρτισης ψηφοδελτίου, θα υπάρξει ξεχωριστή ψηφοφορία για τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκηση. Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της επιλογής; Πιστεύετε ότι εγκυμονούν κίνδυνοι μη συναίνεσης και απροσπέραστων διαφωνιών στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο;

«Ο νομοθέτης έδινε την διπλή επιλογή του ψηφοδελτίου και της λίστας. Το ψηφοδέλτιο είχε ανέκαθεν την έννοια της παραταξιακής νοοτροπίας για τα άτομα που το συγκροτούσαν. Με την λίστα μελών και προέδρου, δίνεται το δικαίωμα σε κάθε μέλος που εκτιμά ότι μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο, να θέσει υποψηφιότητα και να εκλεγεί. Όλες οι προτάσεις των εκλεγμένων διοικητικών συμβούλων, θα συζητιούνται στο επόμενο συμβούλιο και θα παίρνονται αποφάσεις, είτε ομόφωνες, είτε πλειοψηφικά. Η ιστορική διαδρομή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Με ρεαλιστική εκτίμηση και ματιά, ενδεχομένως και είναι πιθανό να υπάρχουν διαφωνίες, γιατί κάθε σύμβουλος έχει την δική του νοοτροπία και είναι είναι φύσιν αδύνατον, όλοι να συμφωνούν με όλους.

Για εμένα, υπερισχύει πάντα η Πανιώνια ματιά, με την έννοια ότι η «πυξίδα» όλων όσων εκλεγούν, θα είναι το συμφέρον του συλλόγου, ο σεβασμός στην τεράστια ιστορία μας, η υπευθυνότητα στην κατάθεση κάθε πρότασης, η εφικτή υλοποίηση των προτάσεων, η προάσπιση της καλής υστεροφημίας του συλλόγου σε κάθε επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι πιθανές διαφωνίες και εντάσεις, θα είναι αξεπέραστες και θα αφήσουν στάσιμο τον σύλλογο. Πάνω από όλους μας είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Όλα τα θέματα θα συζητιούνται και για όλα θα γίνονται ψηφοφορίες. Πάντα, θα βρίσκουμε την χρυσή τομή, αφήνοντας στην άκρη κάθε προσωπικό εγωϊσμό».

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Ε.Γ.Ο με Αυγενάκη

Previous article

Ο Κοκκινάκης απαντά σε ερωτήσεις στην Panionia-Idea

Next article
Login/Sign up