ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αραμπουλί:”Χάσαμε… ένα ημίχρονο”

0

Ο Αραμπουλί μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στην μαχητικότητα που πρέπει να δείξει ο Πανιώνιος στη συνέχεια και το μειονέκτημα που υπάρχει για τους -6

Ο σκόρερ του Πανιώνιου Μπατσανά Αραμπουλί μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Πανιώνιος και πως πρέπει να επανέλθει στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αραμπουλί στην κάμερα της NOVA

«Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο με το VAR ο Βόλος σκόραρε και δεύτερο τέρμα. Σημειώσαμε ένα τέρμα, προσπαθήσαμε αλλα δεν τα καταφέραμε. Το γεγονός είναι πως παραμένουμε στο -6, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει όμως να επανέλθει η ομάδα και να αρχίσει να αρχίσει μετράει βαθμούς. Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση».

Στην ερώτηση πως ο Πανιώνιος έχει τους -6 βαθμούς ανέφερε:

«Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι τα πόδια μας είναι πιο βαριά λόγω του -6. Πρέπει να το βγάλουμε αυτό απο το μυαλό μας. Βλέπω στην ομάδα ότι υπάρχει ένα μαχητικό πνεύμα στην προπόνηση και πρέπει αυτό ακριβώς να παρουσιάσουμε και στα παιχνίδια».

Για τις δικές του φιλοδοξίες στο Ελληνικό πρωτάθλημα:

«Σίγουρα έχω τις φιλοδοξίες μου, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι η επιτυχία της ομάδας. Αυτό έχω στο μυαλό μου να πετύχουμε με την ομάδα μου. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στις φιλοδοξίες του Πανιωνίου».

Πανιώνιος – ΝΠΣ Βόλος τα επίσημα στιγμιότυπα (Vid)

Previous article

Η επιστροφή της Σαββίνα Καράλη

Next article
Login/Sign up