ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αραμπουλί: “Να κερδίζει η ομάδα και ας μην βάζω εγώ γκολ”

0

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι τόνισε στην κάμερα της NOVA ότι ήξεραν την κρισιμότητα του αγώνα και ξεκαθάρισε πως θα προτιμούσε να κερδίζει η ομάδα του παρά να σκοράρει ο ίδιος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

  • Μπατσάνα Αραμπούλι άλλο ένα γκολ σήμερα αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, ο Πανιώνιος κατάφερε και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση μετά την νίκη που πέτυχε σήμερα. Σίγουρα είναι μια διαφορετική μέρα η σημερινή?

Γνωρίζαμε από την αρχή πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι, απ΄όλη την χρονιά που έχουμε ξεκινήσει με το -6 βρισκόμασταν στην τελευταία θέση γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν σήμερα και πόσο μεγάλη ευκαιρία είχαμε για να ξεκολλήσουμε από το τέλος. Ευχαριστούμε τον Θεό τα καταφέραμε και επιτέλους δεν είμαστε τελευταίοι.

  • Εκτός από την νίκη και τους τρεις βαθμούς τι άλλο κρατάς από την σημερινή αναμέτρηση.

Δεν κρατάω κάτι συγκεκριμένο, ουσιαστικά είναι μια συνέχεια των τεσσάρων τελευταίων παιχνιδιών όπου η ομάδα έχει μόνο νίκες και ισοπαλίες. Σίγουρα δίνει πολύ μεγάλη δύναμη και κουράγιο και πίστη στους παίκτες για την συνέχεια. Το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι δίψα για την συνέχεια και να έρθουν νέα καλά αποτελέσματα για την συνέχεια.

  • Κατά την γνώμη σου το σημερινό παιχνίδι που κρίθηκε.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ολική παρουσία της ομάδας σε όλο το παιχνίδι, καθώς τόσο στο 1-0 όσο στο 2-0 ή στο 3-0 η ομάδα κατάφερε να δημιουργεί ευκαιρίες, να ακολουθεί το πλάνο, να είναι συγκεντρωμένη στο γήπεδο. Σημαντικό σημείο του αγώνα είναι το 2-0 στο χρονικό διάστημα που έγινε, το οποίο έδωσε και το προβάδισμα νίκης στον Πανιώνιο.

  • Μετά το σημερινό γκολ έφτασες τα έξι γκολ, πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις στο τέλος της σεζόν να βγεις πρώτος σκόρερ.

Για εμένα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, με απασχολεί να κερδίζει η ομάδα και όχι να βάζω εγώ γκολ. Το αποτέλεσμα μετράει, αλλά επειδή είμαι επιθετικός αυτή είναι η δουλειά μου μέσα στο γήπεδο να δημιουργώ ευκαιρίες για γκολ.

Δεύτερη νίκη για τις γυναίκες στο Handball

Previous article

Α2 Μπάσκετ Γυναικών: Live Streaming Πανιώνιος – Αθηναϊκός

Next article
Login/Sign up