ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Αποτελεί πρόκληση ο διορισμός του “υπάλληλου” του Σαββίδη στη Νέα Σμύρνη κύριοι…

0

Αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση, ο ορισμός του Σιδηρόπουλου και της παρέας του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Το επίσημο “εργαλείο” του ΠΑΟΚ, που όποτε μπαίνει σε κάποιο παιχνίδι του, στήνεται πανηγύρι στην Θεσσαλονίκη, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μας με τον Ατρόμητο.

Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Στην “θυγατρική” της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει ότι είναι δυνατόν για να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της. Αλλά είναι και το θέμα ότι την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στο “υποκατάστημα” του Περιστερίου ο ΠΑΟΚ και πρέπει να έχουν πάρει το δωράκι τους από τον αγώνα με τον Πανιώνιο. ΝΤΡΟΠΗ μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει για το ελληνικό πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου που λέγεται super league ΣΟΥΡΩΤΗ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η πειθαρχική επιτροπή δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε τίποτα για τα καμώματα του Κουλούρη στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης? Έτσι ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Περιστερίου, θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς της Κυριακής και αν τιμωρηθεί θα γίνει για το παιχνίδι Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Λεπτομέρεια φυσικά πως σε εκείνο το ματς δεν θα έπαιζε ούτως ή άλλως.

Εμείς θα το πούμε για ακόμα μια φορά δώστε το επιτέλους αυτό το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ από σήμερα και να μην παίζετε πια άλλο με τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται τίμια μέσα στις γραμμές του γηπέδου και τις “σφάζετε” στο γόνατο.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Ο Σιδηρόπουλος στη Νέα Σμύρνη

Previous article

Κορομηλάς-Ανδρικόπουλος-Καλογερόπουλος στο Λαύριο vs Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up