ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρεται ο κύριος Αλευρογιάννης από τον Πανιώνιο

0

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του στην προσπάθεια δημιουργίας της ΚΑΕ ο γιατρός κύριος Αλευρογιάννης

Ο μπασκετικός Πανιώνιος σήμερα πρέπει να αναλογιστεί και να σκεφτεί το γιατί? Γιατί κύριοι δεν μπορέσατε να βοηθήσετε τον ιστορικότερο σύλλογο με τόσες επιτυχίες και τον αφήσατε να “πνιγεί”?

Γιατί κύριοι δεν δώσατε την “ανάσα” σε αυτόν τον σύλλογο που μας έχει κάνει στις δύσκολες εποχές του ποδοσφαίρου υπερήφανους και κράτησε κόσμο στον Πανιώνιο? Γιατί, γιατί, γιατί?

Και αντί να ακούσουμε ή να δούμε πράξεις για όλα αυτά τα γιατί, έρχεται σήμερα ο γιατρός που θέλησε να συμμετάσχει σε αυτήν την “ανάσα” να δώσει το 51% της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και δεν το ακολούθησε κανείς από τους επιφανείς κύριους που το έπαιζαν και το παίζουν Πανιώνιοι.

Με μία ανακοίνωση ο κύριος Αλευρογιάννης αφού ευχαριστεί τον απλό κόσμο του ιστορικού που πήγε αυτές τις ημέρες στην τράπεζα και κατέθεσε το 20 ευρώ και ότι είχε για να μπορέσει να βοηθήσει τον Πανιώνιο, ανακοινώνει την αποχώρησή του από την προσπάθεια δημιουργίας της ΚΑΕ. 

Η ανακοίνωση του γιατρού κύριου Αλευρογιάννη έχει ως εξής:

Είναι η ανακοίνωση που δεν ήθελα και δεν πίστευα ότι θα υποχρεωθώ να κάνω. Αντιθέτως, περίμενα ότι θα διαψευστούν οι φόβοι μου, ότι θα αποδειχθεί περίτρανα πως οι έγγραφες δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν. Δυστυχώς, τίποτα δεν έγινε.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από την προσπάθεια για τη δημιουργία της ΚΑΕ Πανιώνιος. Το κάνω με πόνο καρδιάς, νιώθοντας κι εγώ υπόλογος σε εκατοντάδες αγνούς φίλους του “Ιστορικού”, οι οποίοι από το υστέρημά τους έδωσαν τα 20 ευρώ, για να ξαναδούν τον Πανιώνιο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

Σφίγγω το χέρι στον καθένα ξεχωριστά και τους ευχαριστώ που μοιραστήκαμε το ίδιο όνειρο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τους επιφανείς και οικονομικά εύπορους “φίλους” του συλλόγου, από τους οποίους πήρα υποσχέσεις, αλλά μηδαμινή συμμετοχή.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα πως δεν έρχομαι ούτε ως “Σωτήρας”, ούτε ως “επενδυτής”, ούτε ως ο άνθρωπος που θα σηκώσει το βάρος της δημιουργίας της ΚΑΕ. Είχα κι έχω διάθεση να βοηθήσω, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους συζητήσαμε και οργανώσαμε, αυτοί που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στα συμφωνηθέντα, δεν αντέδρασαν, δεν κινήθηκαν, δεν έκαναν τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκαν.

Εύχομαι να υπάρξει έστω και την τελευταία στιγμή κάποιος ή κάποιοι, που θα σηκώσουν το βάρος κι ο Πανιώνιος θα βρεθεί ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Εγώ θα είμαι εκεί, να τους βοηθήσω, έστω με το οικογενειακό ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Θα είμαι εκεί να τους κοιτάξω στα μάτια, όπως κοιτάζω καθέναν από εσάς, γιατί γνωρίζω και γνωρίζετε ότι έκανα περισσότερα απ’ όσα περνούν από το χέρι μου,αν και ειμαι σίγουρος πως κάποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να μεταφέρουν ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ….

Αύριο η κλήρωση της Basket league

Previous article

Η πρώτη του αντρικού Βόλεϊ

Next article
Login/Sign up