ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απορρίφθηκε η ένσταση της Ηλιούπολης

0

Στο κενό έπεσε η ένσταση της Ηλιούπολης για αντικανονική συμμετοχή του αρχηγού του Πανιωνίου, Γιάννη Κοντοέ, στο ματς μεταξύ των δυο ομάδων

Η Ηλιούπολη υποστήριξε πως ο Κοντοές έπαιζε όντας τιμωρημένος επειδή δεν είχε υπογράψει ένα σημείο του φύλλου αγώνα του προηγούμενου ματς με τον Εθνικό, όμως από τον Πανιώνιο έλεγαν πως καμία τιμωρία για τον παίκτη δεν είχε κοινοποιηθεί. Οι “κυανέρυθροι” τελικά δικαιώθηκαν, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε σήμερα 20/5) την ένσταση της Ηλιούπολης.

Αυτό σημαίνει πως η βαθμολογία στον 6ο όμιλο δεν αλλάζει με την Ηλιούπολη να είναι μεν πρώτη και τον Πανιώνιο δεύτερο μια διαφορά δύο βαθμών, αλλά με τον Πανιώνιο να έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με το Μοσχάτο το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Τετάρτη (26/5).

Επίσης η Ηλιούπολη έχει δικαίωμα έφεσης μέσα σε 5 ημέρες αλλά η πρωτόδικη απόφαση είναι καταπέλτης και δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουν στην έφεση.

Η απόφαση της ΕΠΟ όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ

“Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απέρριψε την ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου.”

Στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ακαδημίας μπάσκετ ο Νίκος Κοψιάς

Previous article

Πόλο Ανδρών – Στο τελευταίο πέναλτι έχασε την πρόκριση ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up