Απομακρύνεται το όνομα του Τακιανού προσανατολίζονται για άλλο προπονητή

Δεν «παίζει» το όνομα του Τακιανού αλλά σήμερα προέκυψαν και προβλήματα με τους ήδη κλεισμένους παίκτες με συμβόλαια από την προηγούμενη διοίκηση

Πλέον το όνομα Τακιανός δεν παίζει για αντικαταστάτης του Σκουρτόπουλου για την ΚΑΕ Πανιώνιος μιας και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αλλά όσο «εύκολα» η ΚΑΕ χειρίστηκε την απομάκρυνση Σκουρτόπουλου, δεν προβλέπεται και για τους ξένους (Αμερικάνους) που ήδη έχει κλείσει η προηγούμενη διοίκηση της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε και ακούγονται ο ατζέντης του Κέισι Χίλ έμαθε για την αλλαγή διοίκησης και για τις επιθυμίες των νέων μετόχων και έστειλε e-mail όπου ζητά την εφαρμογή των συμφωνηθέντων από το υπογεγραμμένο συμβόλαιο ή, σε διαφορετική περίπτωση ενημερώνει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα.

Επίσης ζητά στο μακροσκελές email να εκδοθούν εντός 24 ωρών εισιτήρια και ο αθλητής του να έρθει να ενταχθεί στην ομάδα του Πανιώνιου. Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης ήταν ενημερωμένος ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινούσε από τις 20 Αυγούστου και από τότε κανείς δεν είχε επικοινωνήσει με τον παίκτη να τον ενημερώσει για το τι γίνεται.

Πάντως η νέα διοίκηση της ΚΑΕ έχει πολλά προβλήματα μπροστά της να λύσει και οι ημέρες πιέζουν για να σχηματιστεί το ρόστερ έτσι ώστε να αρχίσει προετοιμασία η ομάδα εν’ όψει νέας αγωνιστικής σεζόν.