ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρεί ο Γιώργος Χατζηδάκης από το μπάσκετ γυναικών του Πανιωνίου

0

Αποχωρεί από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου ο Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος γνωστοποίησε την αποχώρησή του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά το μήνυμα του πρώην πλέον “κυανέρυθρου” προπονητή:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Πανιωνίου στις αθλήτριες μου, στους συνεργάτες μου και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα τον Ιστορικό σε πολύ δύσκολες συνθήκες αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Καλή συνέχεια σε όλους!!!”

Ο Γιώργος Χατζηδάκης ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την πολύ δύσκολη αποστολή να καθοδηγήσει τον Ιστορικό στην Α2, χτίζοντας ουσιαστικά μια ομάδα από την αρχή και παρά τις τόσες δυσκολίες, με κυριότερη όλων το ζήτημα της έδρας, κατάφερε να παρουσιάσει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο, με την διακοπή λόγω της πανδημίας να βρίσκει τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση. Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβρη είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο έχοντας την ομάδα αήττητη, όμως οι παίκτριες του Ιστορικού παρενέβησαν και ζήτησαν την επιστροφή του στον πάγκο, σε μία ξεχωριστή κίνηση. Ωστόσο, τα προβλήματα της ομάδας παραμένουν πολλά και μεγάλα, με τον έμπειρο προπονητή να μη συνεχίζει και τη νέα χρονιά στο τιμόνι των “κυανέρυθρων”.

Λυμπεράκης: “Χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες”

Previous article

Θλάση ο Εμμανουηλίδης εκτός για 15 με 20 ημέρες

Next article
Login/Sign up