ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Τετάρτη θα προπωλούνται τα εισιτήρια στα Γιάννινα

0

Ο Πανιώνιος θα έχει τους δικούς του οπαδούς την Δευτέρα στα Γιάννινα μιας και η ηπειρώτικη ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα του Πανιώνιου για να τις δοθεί μια θύρα στο γήπεδο των Ιωαννίνων

Η απόφαση της ΠΑΕ Γιάννινα έχει ως εξής:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα– Πανιώνιος, ζητήθηκε από την ομάδα του Πανιώνιου, μέσω του εκπροσώπου τους Μανώλη Σκούφαλη, η θύρα 7 για τους οπαδούς τους, που αποφασίστηκε να τους παραχωρηθεί. Την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στη σύσκεψη εκπροσώπησαν οι κ.κ. Φώντας Βροσγός και Γεώργιος Ιωάννου».

Έτσι και από την Τετάρτη θα υπάρχουν στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον αγώνα όπως μας ενημερώνει η ΠΑΕ Γιάννινα 

Ξεκινάει από αύριο 13/09/2017 η διάθεση των εισιτηρίων για τον επόμενο αγώνα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την Δευτέρα 18/09. 

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται από αύριο Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/09.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής:

Τετάρτη έως Παρασκευή 10:00 – 17:00

Σάββατο 10:00 – 14:00

Την ημέρα του αγώνα θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας μας να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ “Οι Ζωσιμάδες” τα οποία και θα λειτουργούν από της 11:00 το πρωί έως και την έναρξη του αγώνα.

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα ισχύουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων:

Θύρα 3 VIP: 25€

Θύρα 3, 4, 6: 20€

Θύρα 9, 10: 10€

Θύρα 6, 9 (Παιδικά έως 15 ετών): 5€

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων ηλεκτρονικά μέσω της VIVA.gr

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδας μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ και ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ”, για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου και η επίδειξη την αστυνομικής ταυτότητας.

Ξεκινούν τα φιλικά στα κορίτσια στο βόλεϊ

Previous article

Ο Κομίνης “σφυρίζει” στα Γιάννινα

Next article
Login/Sign up