Η απάντηση του Ερασιτέχνη προς την διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ εξέδωσε σήμερα την απάντησή του προς την διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος για την μη συμμετοχή μέλους του ερασιτέχνη στη ΚΑΕ

Ο ερασιτέχνης Πανιώνιος σήμερα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σε σχέση με μερικούς εκεί στη ΚΑΕ και όχι μόνο που νομίζουν ότι έδωσαν «αν έδωσαν» μερικά χιλιάρικα και μαζί με την ΚΑΕ νομίζουν ότι αγόρασαν και την Ιστορία και το όνομα του Πανιώνιου.

Απλά αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν, έχουν ξεπεράσει πλέον τα όρια σε όλα αυτά που κάνουν στο μπάσκετ του Ιστορικού. Κάποιος από τους «φίλους τους» πρέπει να τους ενημερώσει ότι μην παίζουν με τον κόσμο του Πανιώνιου αλλά και πιο πολύ μην παίζουν με τον ίδιο τον Πανιώνιο γιατί θα τους βρουν όλους απέναντί τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ερασιτέχνη που εξέδωσε σήμερα:

Οφείλουμε μία απάντηση στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Χριστοδουλόπουλος και αναφέρθηκε στην εκπροσώπηση του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ.

Όπως ο ίδιος είπε «απαίτησε» σε μία μέρα να ορίσουμε εκπρόσωπο.

Του εξηγήσαμε, επειδή δεν γνώριζε, ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ότι στην παρούσα φάση δεν θα στείλουμε, αλλά επιφυλασσόμαστε, βάσει νόμου και εφόσον κρίνουμε στο μέλλον, να ορίσουμε εκπρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση ο μη ορισμός του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα.

Όσον αφορά να βάλουμε κάποιον με το «ζόρι», θα πρέπει να καταλάβει ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ έχει ερασιτέχνες παράγοντες που προσφέρουν αφιλοκερδώς και εκεί υπάρχει το «θέλω» και το «μπορώ».

Δεν θέλουμε να έρθουμε σε καμία αντιπαράθεση μαζί του. Ήρθε σε έναν Ιστορικό Σύλλογο, του ευχόμαστε καλή δύναμη και να κάνει ότι καλύτερο για να γυρίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στον δρόμο των επιτυχιών.