ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαγόρευση εισόδου για 20 ημέρες στον Ζαμάνη

0

Το πειθαρχικό όργανο επέβαλε ποινή 20 ημερών αποκλεισμό από τα γήπεδα στον Νίκο Ζαμάνη, και πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ζαμάνης τιμωρήθηκε για τα όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα με 20 ημέρες αποκλεισμό από τα γήπεδα και πρόστιμο 3000 ευρώ, ενώ ο Πανιώνιος θα πληρώσει πρόστιμο 4000 ευρώ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 28/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Ζαμάνη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της»: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Ζαμάνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. 

Να σημειώσουμε εμείς, ο εν λόγω διαιτητής θα υπάρχει ακόμα στις λίστες της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ? Δηλαδή αυτά που έκανε και είπε ήταν λόγια “φαντασίας”? 

Τέλος ο Ολαϊτάν από τον Πανιώνιο

Previous article

Σακελαρίου: “Να μπούμε με νίκη στο δεύτερο γύρο”

Next article
Login/Sign up