ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά με όρους

0

Βασικός όρος είναι να αποδεχτούν οι ομάδες το μέτρο ανάκλησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League το επόμενο Σαββατοκύριακο εξετάζει η κυβέρνηση, αλλά μόνον εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

Πρώτον υπάρχει το ζήτημα από την έκδοση των αποφάσεων για τις εκκρεμείς υποθέσεις της αθλητικής Δικαιοσύνης. Έτσι, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή η Super League να δεσμευτεί εγγράφως πως θα ληφθούν μέτρα για τους κανονισμούς και κυρίως για την ασφάλεια των αγώνων.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης περιμένει από τις ΠΑΕ να δεσμευτούν πως θα αυστηροποιηθεί ο πειθαρχικός κώδικας.

Βασικός όρος είναι να αποδεχτούν οι ομάδες το μέτρο ανάκλησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πως ουσιαστικά θα υποβιβάζονται όσες θα κάνουν δύο φορές σοβαρά επεισόδια, κάτι που η κυβέρνηση θέλει να περάσει και στον κανονισμό αδειοδότησης.

Επίσης, βασική προϋπόθεση είναι η φύλαξη των αγώνων από εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας πλέον κι όχι Αστυνομία.

Συν τις άλλοις, ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει στην ποινικοποίηση και την επιβολή ποινών για εμπρηστικές δηλώσεις, κάτι που θέλει να περάσει από τον Κώδικα Δεοντολογίας στον Πειθαρχικό Κώδικα.

Βαγγέλης Ζιάγκος: “Έχουμε ρίξει αρκετά τους μέσους όρους μας στο παθητικό μας”

Previous article

Κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up