ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ανοιχτή επιστολή προς την ομάδα

0

“Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ…” Θα σας έλεγε ο συνεχιστής της Πανιώνιας ιδέας στην Νέα Σμύρνη, Δημητρός Δάλλας αν ζούσε σήμερα.

Ο Δημητρός Δάλλας θα ήταν υπερήφανος για εσάς για όλα αυτά που έχετε πετύχει εδώ και 3,5 χρόνια για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. 

 

Την Κυριακή έχετε ένα ακόμα παιχνίδι με τον Ηρακλή μέσα στην Νέα Σμύρνη, όλα δείχνουν πως το γήπεδο θα έχει περισσότερο κόσμο από αυτόν που είχε με την Ξάνθη. Όλοι έρχονται για να σας χειροκροτήσουν και να σας τραγουδήσουν, πλέον η Νέα Σμύρνη αρχίζει και γίνεται έδρα καυτή και κανένας αντίπαλος δεν θα μπορεί να σηκώσει κεφάλι μέσα εκεί.

Εσείς όλοι ανυπομονείτε να βρεθείτε στο γήπεδο την Κυριακή και να δώσετε ακόμα ένα παιχνίδι μέσα στην Νέα Σμύρνη, εμείς όλοι ανυπομονούμε να σας δούμε και να σας χειροκροτήσουμε με όλο μας το είναι μέσα στο γήπεδο.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βγάλουμε όλοι το κοινό καλό για τον Ιστορικό μας για τον Πανιώνιο, αξίζει επιτέλους να έρθει η στιγμή που να τον δούμε ψηλά. Η διοίκηση είναι όλη μία γροθιά, οι παίκτες μας είναι όλοι μία οικογένεια, και ο κόσμος μας είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

Δεν φοβόμαστε τίποτα, σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε ΟΛΟΥΣ και προχωράμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Να βρούμε ΟΥΡΑΝΟ μαζί με τον Ιστορικό.

ΥΓ. Θα έρθουν παιχνίδια που θα αδικηθείτε, που θα χάσετε, δεν θα σας κρίνουμε ήμαστε μαζί σας, όπως τότε με την Βέροια. Γιατί Πανιώνιος αξίζει να είσαι στα δύσκολα, στα εύκολα είναι εύκολο να είσαι Πανιώνιος.

ΥΓ.. Εμείς ξανά γεννιόμαστε πάντα από τις στάχτες μας γιατί έχουμε ζήσει προσφυγιά και κάψιμο, άλλοι είναι οι μαϊμού πρόσφυγες σε πατάρια της οδού “Βεραντζέρου”.

Τσακίρης Λάμπρος

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πανιώνιος, για την ελεύθερη είσοδο

Previous article

Μεγάλη νίκη στο f4 των Νεανίδων στο Volleyball

Next article
Login/Sign up