ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανιγκό: Ο Πανιώνιος θα είναι καλύτερος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος

0

Ο Ζοσέ Ανιγκό αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλά δύσκολη νίκη του Ιστορικού σήμερα επί του ΑΡΗ και έδωσε την υπόσχεση ότι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμα καλύτερα

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Πανιώνιου στην συνέντευξη τύπου: 

“Όταν κερδίζουμε πάντα είναι κάτι θετικό. Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, ο Άρης δεν έχει τυχαία 12 βαθμούς. Ήταν μία πολύ κουραστική εβδομάδα για τους παίκτες με τρία παιχνίδια. Κερδίσαμε δύσκολα, αλλά φυσικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα φτιάχνεται σιγά-σιγά, έτσι δημιουργούμε μία ομάδα και στα δύσκολα. Οταν ο κίνδυνος έγινε περισσότερος αλλάξαμε και το σύστημα. Ο Άρης έπαιξε στο δεύτερο μέρος με τρία στόπερ και ανέβασαν τα πλάγια μπακ. Τους δώσαμε λίγο χρόνο, αλλά στη συνέχεια αλλάξαμε και το σύστημα μας”. 

Ο Ανιγκό αναφερόμενος στους παίκτες του τόνισε: “Όταν μία ομάδα βρίσκει τα πατήματα της είναι λογικό να παίζει περισσότερο. Έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο ημίχρονο, για να υπάρχουν ανάσες για κάποιους. Είναι καλό να υπάρχει ένας ανταγωνισμός στην ομάδα, ώστε να ανεβάζουν την απόδοση τους όλοι. Παίζουμε με ένα σύστημα περισσότερο, όμως δείξαμε ότι αλλάξαμε και σύστημα σήμερα που χρειάστηκε» και συνέχισε “Φυσικά μία νίκη δεν σημαίνει ότι φτάσαμε στην κορυφή. Έχουμε διάστημα τώρα με την διακοπή να βελτιωθούμε περισσότερο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και θα βοηθήσει την ομάδα. Μέσα από την δουλειά που θα κάνουμε αυτές τις δύο εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας. Φυσικά δεν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά θα δώσουμε έμφαση στις αδυναμίες μας”. 

Για το αν θα κάνει καλό η διακοπή στην ομάδα απάντησε: “Πραγματικά αυτή η διακοπή θα μας κάνει καλό για να ξεκουραστούμε. Μετά έρχεται το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μόνο καλό θα μας κάνει η ξεκούραση τώρα. Θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πιο φρέσκοι”.

Τα επίσημα στιγμιότυπα του Πανιώνιος – ΑΡΗΣ 1-0 (Video)

Previous article

Παπαγεωργίου: “Ο κόσμος σήμερα ήταν αυτό που χρειαζόμαστε”

Next article
Login/Sign up