ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΜΠΑΣΚΕΤ

Αναλύθηκε το μοντέλο λειτουργίας των ακαδημιών του Πανιωνίου (Vid)

0

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου όπου αναλύθηκαν το μοντέλο λειτουργίας στις ακαδημίες μπάσκετ του Ιστορικού

Ο επικεφαλής των αναπτυξιακών τμημάτων, Νίκος Κοψιάς, καθώς και ο προπονητής της ανδρικής και παιδικής ομάδας, Γιώργο Μπιτζάνης, ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν, για το μέλλον των ακαδημιών του Πανιωνίου.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοψιάς αναφέρθηκε στο στόχο των ακαδημιών που είναι η δημιουργία παικτών που θα πρωταγωνιστήσουν αργότερα στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στο πλάνο που υπάρχει να ενισχυθεί η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου με παίκτες από το εφηβικό τμήμα, ακόμη και από το παιδικό. Επίσης ο κύριος Κοψιάς αναφέρθηκε και στον λόγο όπου ο προπονητής της αντρικής ομάδας είναι και προπονητής στο παιδικό του Πανιωνίου.

Ο Γιώργος Μπιτζάνης μίλησε για την ανδρική ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει προπονήσεις δοκιμάζοντας παιδιά και έχει ως στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να φτιάξει ένα κορμό νεαρών παικτών από τις ακαδημίες που να έχουν ενεργό ρόλο σε αυτή, οι οποίοι θα πλαισιωθούν και από 3-4 έμπειρους καλαθοσφαιριστές. Ακόμη, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι ότι έχει ξεκινήσει από νωρίς η στελέχωση του ρόστερ, σε αντίθεση με ό,τι έγινε πέρσι και πρόπερσι. Τέλος, αναφέρθηκε στην παιδική ομάδα λέγοντας πως είναι ευχαριστημένος από το πώς έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ (2 στα 2) παρά τη μεγάλη αποχή των παιδιών από τη δράση, ενώ είπε πως θέλει τα παιδιά αυτά να δουλεύουν σαν επαγγελματίες έτσι ώστε να συνηθίσουν στον τρόπο λειτουργίας μιας ανδρικής ομάδας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου:

Πρωτιά του στίβου του Πανιωνίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα των Κ16

Previous article

Όλο το ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις των Ακαδημιών Μπάσκετ του Πανιωνίου (Vid)

Next article
Login/Sign up