ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Ανακοίνωση των οπαδών της Crystal Palace

0

Οι οπαδοί της Crystal Palace που βρέθηκαν στο γήπεδο την Δευτέρα το βράδυ έβγαλαν ανακοίνωση για το παιχνίδι και για την Πανιώνια φιλοξενία

From West Brom straight to Athens to support our friends Panionios in the Athens derby on Monday night.
Over the last decade, the respect between our two great clubs has grown immensely, with both Palace and Panionios fans often standing side by side at our most important games.

With Panionios in 2nd place the race for the Greek title is on with Palace not only lending support in the stands but also having helped out on the pitch by stealing Luka from rivals Olympiakos, seeing them lose their last 3 games and leaving Panionios chasing them down.

With 7 games left and only a 6 point gap to close, Olympiakos will now be looking nervously over their shoulders.

THE HUNT IS ON.

Από την West Brom κατευθείαν στην Αθήνα στη βοήθεια των φίλων μας Πανιώνιων στο Αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ τη Δευτέρα το βράδυ.

Πάνω από μία δεκαετία, ο σεβασμός ανάμεσα σε αυτούς τους δύο μεγάλους συλλόγους που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, και από τις δύο πλευρές οι οπαδοί και της Palace αλλά και του Πανιώνιου θα βρίσκονται μαζί σε κάθε σημαντική αναμέτρηση.

Με τον Πανιώνιο στην δεύτερη θέση σε αυτή την κούρσα του Ελληνικού τίτλου είναι μαζί του και η Palace, όχι μόνο οπαδικά αλλά και μέσα στο γήπεδο με την βοήθεια έτσι ώστε να κλέβουμε παίκτες από τον Ολυμπιακό όπως τον Lukas (Milivogevitc) ελπίζωντας να χάσει στα τρία τελευταία παιχνίδια και να βρεθεί κάτω από τον Πανιώνιο.

Με 7 παιχνίδια να υπολείπονται, και μόνο 6 βαθμούς η απόσταση της διαφοράς, ο Ολυμπιακός αισθάνεται τώρα το βάρος και την νευρικότητα επάνω στους ώμους του.

Πόλο: Πανιώνιος η “επόμενη ημέρα” (Vid)

Previous article

Μεγαλώνει η ομάδα, μεγαλώνει και το γήπεδο

Next article
Login/Sign up