Ανακοίνωση Πανθήρων για τον αγώνα με την Γκόριτσα

Οι Συνεντεύξεις Τύπου Γρηγορίου – Σρέμπρνιτς σήμερα στις 20:30 από το Nstvlive
12 Ιουλίου 2017
Γρηγορίου: «Ο Πανιώνιος μετά από 9 χρόνια στην Ευρώπη» (Vid)
12 Ιουλίου 2017

Οι Πάνθηρες έβγαλαν ανακοίνωση για να ενημερώσουν τους οπαδούς που θα πάνε στην θύρα 3, για τα διαρκείας αλλά και την δράση τους

Η ανακοίνωση των Πανθήρων έχει ως εξής:

Μια ενημέρωση για όλα όσα αφορούν τα διαρκείας, τα εισιτήρια και τις δράσεις του Συνδέσμου, για τον αγώνα της Πέμπτης :

Διαρκείας βγαίνουν μόνο μέχρι ΣΗΜΕΡΑ. Αύριο, ημέρα αγώνα, δεν θα πωλούνται διαρκείας. Σήμερα μέχρι τις 15:00 θα είναι ανοιχτή η μπουτίκ στο γήπεδο για να πληρώσετε τα €80 ή €50 (ανάλογα την ηλικία) και μέχρι τις 18:00 η Π.Α.Ε για να το εκδώσετε.

Εισιτήρια θα υπάρχουν μόνο αύριο, ημέρα αγώνα, από το εκδοτήριο της οδού Αγίου Ανδρέου από τις 17:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα (αρχίζει 22:00) και κοστίζουν €10. Απαιτείται ΑΜΚΑ για την έκδοσή τους.

ΔΕΝ θα μπει κανένας χωρίς εισιτήριο, ούτε ισχύουν πρακτικές τύπου 1 εισιτήριο, δύο άτομα. Θα υπάρχουν μέλη του Συνδέσμου στην είσοδο της θύρας 3, την ημέρα του αγώνα για να τακτοποιήσουν οποιοδήποτε θέμα χρειάζεται. Για τους μικρούς (ανήλικους) θα υπάρχει ειδικό φοράκι, που θα το προμηθεύονται στην είσοδο. Το κόστος θα είναι €5.

Ο Σύνδεσμος θα ανοίξει σήμερα, Τετάρτη, στις 20:00 και θα παραμείνει ανοιχτός για 2 ώρες. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην πλατεία.

Αύριο, Πέμπτη, μέρα αγώνα, ο Σύνδεσμος θα ανοίξει στις 18:00.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία προς το ξενοδοχείο της ομάδας για να γίνει πορεία πίσω από το πούλμαν της ομάδας μέχρι το γήπεδο.

Την ημέρα του αγώνα η είσοδος στην θύρα 3 θα γίνεται με κόκκινα, μπλε t-shirts ή εμφανίσεις της ομάδας ΜΟΝΟ!

Panthers Club 1983