ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε Αλεξανδρή η ΚΑΕ Πανιώνιος

1

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συμφώνησε με την ΚΑΕ Πανιώνιος για να βρίσκεται στον πάγκο του Ιστορικού στα επόμενα κρίσιμα τρία παιχνίδια για την σωτηρία

Μετά από το “θρίλερ” Στιβ Γιαντζόγλου και την μη αποδοχή του Βαγγέλη Ζιάγκου να αναλάβει εκ νέου την ομάδα η ΚΑΕ προχώρησε στην συμφωνία με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για να αναλάβει τον Ιστορικό μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:

Mε μοναδικό γνώμονα την επανάκτηση της ηρεμίας και της συσπείρωσης για την διεκδίκηση και την εξασφάλιση του μεγάλου στόχου της παραμονής στην Α1 κατηγορία στις τρείς εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανέθεσε στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ.
Η προηγούμενη θητεία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, ήταν την περίοδο 2014-2015 και μέχρι την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Στο πλούσιο βιογραφικό του, με την συνεργασία σε 12 ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει δυο ευρωπαϊκούς τίτλους.
Πεποίθηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA και του μεγαλομετόχου του, Σταύρου Αλευρογιάννη, είναι ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί κατακτήσει και έναν ελληνικό…τίτλο που θα ισοδυναμεί με την παραμονή της ομάδας μπάσκετ στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ.
Την Δευτέρα (30/4), ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα παρουσιαστεί στους παίκτες και θα έχει την πρώτη προπόνηση.
«ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Oι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA.
«Είναι η ώρα των έργων, γιατί δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για λόγια, όταν μια ιστορική ομάδα με το μέγεθος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο ελληνικό μπάσκετ, διεκδικεί την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Σ’ όλη την αγωνιστική και προπονητική καριέρα μου, έχω μάθει να αγωνίζομαι μέχρι τέλους. Μέχρι εξάντλησης και της τελευταίας επλίδας και πιθανότητας για να πετύχω τον εκάστοτε στόχο μου.
Αυτό θα κάνω και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Αυτό θα κάνουμε μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση συνεργασίας του κ. Αλευρογιάννη, γιατί συνταυτιζόμαστε στην ίδια πίστη για την παραμονή της ομάδας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, καθώς απομένουν τρείς αγωνιστικές και ο στόχος είναι ΔΥΟ νίκες.
Στην συγκεκριμένη χρονική φάση, η αποστολή μου εστιάζεται στον συνδυασμό ψυχολογικής και αγωνιστικής διαχείρισης της ομάδας.
Για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου, υπάρχει μόνο ο δρόμος της ενότητας ΟΛΩΝ, εντός και εκτός της ομάδας. Μόνο αν ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, στις 13 Μαίου θα μπορούμε ΟΛΟΙ μαζί να γιορτάζουμε την παραμονή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Βαριά η κληρονομιά για όποιον αγαπά και συναισθάνεται το ειδικό βάρος του να λέει : «Είμαι Πανιώνιος»

Previous article

Μπάσκετ Γυναικών: Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου

Next article
Login/Sign up