ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώθηκε από καμία επιτροπή αδειοδότησης ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν παίρνει άδεια?

0

Από το πρωί διαβάζουμε σε διάφορα site ότι ο Πανιώνιος δεν πήρε αδειοδότηση επειδή δεν εντάχθηκε στις 120 δόσεις και θα υπάρξουν εκτός από βαθμολογικές επιπτώσεις των -6 βαθμών για του χρόνου, θα υπάρξει και περιορισμός στις μεταγραφές άνω των 23

Αυτά κύριοι τα ξέρουμε και όλοι όσοι ασχολούνται με τις αδειοδοτήσεις τα γνωρίζουν. Επίσης να επισημάνουμε ότι και πέρυσι τα ίδια λέγατε αλλά τελικά δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα στο τέλος αλλά την “λάσπη” σας την είχατε ρίξει πριν ανακοινωθούν και επίσημα από την επιτροπή αδειοδότησης το ποιοι παίρνουν άδεια.

Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε ότι οι 120 δόσεις για τις Α.Ε από πληροφορίες που διαρρέει η κυβέρνηση θα γίνουν ακριβώς μετά το Πάσχα. Δεν γνωρίζουμε αν προλαβαίνει η ΠΑΕ Πανιώνιος να ενταχθεί μόλις βγουν και επίσημα από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Μόλις κατατεθεί το νομοσχέδιο, ο Πανιώνιος θα καταθέσει τα χαρτιά για την υπαγωγή του στις 120 δόσεις κάτι που σημαίνει πως θα γλιτώσει 1,5 εκατ. ευρώ μόνο από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής με ορίζοντα τον φάκελο της σεζόν 2020-21. Αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα μπορέσει να προλάβει και την σεζόν 2019-20.

Πάντως ο Πανιώνιος μέχρι και σήμερα οι παίκτες που έχει αν δεν πάρει άδεια θα μπορεί να τους κρατήσει και μετά αν τα συμβόλαια τους λήγουν το 2020 και 2021. Αλλά και να πάρει όσους θέλει ή να ανανεώσει συμβόλαια κάτω των 23 στην ομάδα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Βάση του transfermarket τα συμβόλαια Κότνικ, Ντομίνγκεζ, Μίκο, Σαραμαντά, Κούρντι, Κεϊτά, Ρέντζας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι λήγουν στις 30/6/2020. Των Ντε Ταντεο, Μακρίλος, Καμαρά, Σίντι Αλί λήγουν στις 30/6/2021.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος θέλει να ανανεώσει την οψιόν αγοράς του Μαξίμοβιτς μιας και τον θεωρεί πολύτιμο παίκτη για το ρόστερ του 2019-20.

Ακούστε την εκπομπή των Πανθήρων της Δευτέρας 8 Απριλίου (Audio)

Previous article

Basket League: ΠΑΟΚ vs Πανιώνιος σε αριθμούς

Next article
Login/Sign up