ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση Πανθήρων για το νικηφόρο Πανιώνιο ΣΚ

0

Μία ανακοίνωση για το νικηφόρο Σαββάτο-Κύριακο της Πανιώνιας οικογένειας έβγαλαν οι Πάνθηρες.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων όπου έδωσαν το παρών και στο Μπάσκετ εκτός έδρας με τον Αμύντα, αλλά και στη Λιβαδειά με το δυναμικό του παρών έχει ως εξής:

“Το Σ/Κ που μας πέρασε, ο Ιστορικός πέτυχε σπουδαίες νίκες, που “κλείνουν” με επιτυχία το 2016!

Το Σάββατο, στη Δάφνη, οι Πάνθηρες ήταν εκεί, στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ, με μια πολύ δυναμική παρουσία, γεμίζοντας το κλειστό του αμύντα, παρότι μια διμοιρία, έκοψε στα δύο τον κόσμο του Ιστορικού.

Την Κυριακή, η λιβαδειά βάφτηκε κόκκινη και μπλέ, με την ομάδα να περνάει με 1-4 από την “kompotis arena”, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2016 και δείχοντας πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Οι Πανθηρες, καθοδόν για τη λιβαδειά και πριν βγούμε στην εθνική είχαμε μιαάτυχη στιγμή να σκάσει το λάστιχο του πούλμαν. Αυτό μας ανάγκασε να μείνουμε πάνω από 40 λεπτά στο δρόμο περιμένοντας άλλο πούλμαν. παρότι φτάσαμε αργοπορημενοι μπήκαμε στο γήπεδο την ώρα του γκολ κάτι που μας τρέλανε…

Υ.Γ.1 Την Τετάρτη 21/12 στις 17:00, ο Πανιώνιος υποδέχεται στο Αρτάκης την ομάδα του χολαργού με μοναδικό στόχο το 12/12 στο μπάσκετ των ανδρών. ΟΛΟΙ εκεί, να αποχαιρετήσουμε το 2016, με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

Υ.Γ.2 Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες του πόλο, του βόλλευ ανδρών και του χάντμπολ για τις πολύ σημαντικές νίκες που πέτυχαν!

Υ.Γ.3 Η ομάδα μπάσκετ των γυναικών συνεχίζει και μας κάνει υπερήφανους, καθώς επικράτησε στη σκουληκοφωλιά με 69-80 και προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλο!

Panthers Club 1983″

Εμείς να ευχηθούμε καλή χρονιά να έχουμε και το ποδοσφαιρικό μας ραντεβού στις 5/1 αλλά δεν θα ξεχάσουμε το μπάσκετ όπου την Τετάρτη έχουμε αγώνα με τον Χολαργό.

Δοκιμαστικά στο Βόλεϊ των αγοριών του Πανιώνιου

Previous article

Εξετάζεται ο Κοβέα στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up