Άμα δεν γνωρίζεις «φίλε» αναπόγραφε μη γράφεις ανακρίβειες μάθε κάνε ρεπορτάζ και μετά γράψε

Σήμερα έγινε κάτι από μερικούς «κίτρινους αναπόγραφους δημοσιογράφους» που όχι μόνο δεν υπηρετούν την δημοσιογραφία, αλλά την κιτρινίζουν τόσο πολύ που δε πάει άλλο

Μερικές φορές σαν πολίτης αυτής της χώρας πρέπει να αναρωτιέσαι ποιος είσαι και τι θέλεις από αυτό το σύστημα που «υπηρετείς». ΝΑΙ δυστυχώς αντί να σε «υπηρετούν» όπως λέει ο νόμος σε έχουν καταντήσει να τους υπηρετείς και να τους πληρώνεις από επάνω.

Ακούσαμε για «αντιεξουσιαστές» πως πήγαν να αναρτήσουν πανό έξω από την Ιταλική πρεσβεία και αμέσως οι «αστυνόμοι Σαϊνηδες» έσπευσαν να πάνε να καταστείλουν την «επανάσταση».

Τελικά μας δουλεύετε κύριοι όλοι δημοσιογράφοι κίτρινοι, πολιτικοί, αστυνομικοί, αντί να πιάσετε αυτούς που πουλάνε τρόμο και τα σπάνε δεξιά και αριστερά πήγατε σε μια ειρηνική διαδήλωση υπέρ των αδικοχαμένων «αδερφών» των Πανιώνιων να τους πιάσετε και να τους συλλάβετε επειδή ανάρτησαν ένα πανό μπροστά στην Ιταλική πρεσβεία.

Συγνώμη, δεν θα πάρω….

Δείτε και την ανάρτηση των Πανθήρων για το συγκεκριμένο συμβάν και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σε τι κόσμο ζούμε και που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας:

Μέλη του Συνδέσμου μας βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από την Ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα, θέλοντας να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Γένοβας μετά το τρομερό δυστύχημα της 14ης Αυγούστου.

Σήκωσαν μάλιστα ένα πανό που έγραφε “Genova Non Mollare”, που σημαίνει “Γένοβα μην τα παρατάς”, το οποίο βρισκόταν στην κερκίδα μας και κατά το τελευταίο φιλικό της ομάδας μας (18.8.2018) στη Νέα Σμύρνη.

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Σύνδεσμός μας είναι αδερφοποιημένος με Συνδέσμους οπαδών της Τζένοα και για τον λόγο αυτό η ευαισθητοποίησή μας στο θέμα αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη του φυσιολογικού.

Προς έκπληξή μας διαβάσαμε στα κίτρινα site του διαδικτύου να συνδέεται ο Συνδεσμός μας με κοινωνικές ομάδες άλλες και σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια.

Δυστυχώς, σε μια χώρα σαν την δική μας οι όμορφες κινήσεις σαν αυτή μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ στους ανθρώπους που τις πραγματοποιούν και με την διαστρέβλωση της αναποδογραφίας που επικρατεί, να βρεθείς στα κρατητήρια.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των επτά, ΤΩΡΑ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες