ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλευρογιάννης: “Μην παίζετε με την υπομονή μας”

0

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιώνιου Σταύρος Αλευρογιάννης πέρασε στην αντεπίθεση

Ο κύριος Αλευρογιάννης υποστήριξε ότι θα μπει μπροστά σαν “ασπίδα” και θα προστατέψει τον Πανιώνιο από όσους θα προσπαθήσουν να τον βλάψουν

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κύριος Αλευρογιάννης:

«Για όσους δεν με γνωρίζουν στο ελληνικό μπάσκετ ,είμαι απλός φίλαθλος και γιατρός. Η ενασχόλησή μου με το άθλημα  είναι από αγάπη και μεράκι, καθώς δεν αναζητώ ούτε χρήματα, ούτε δόξα. Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας και δεν θέλω και να γίνω.

Γνωρίζω, όπως το γνωρίζουμε όλοι , ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά φαίνεται πως αυτό ενοχλεί κάποιους, γι’ αυτό τον αντιμάχονται. Δεν θέλουμε να μας χαριστεί τίποτα, δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε, αλλά πάνω από το τραπέζι.  Τίμια!

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, τη στιγμή που οι εκθέσεις των θεσμοθετημένων οργάνων αναφέρουν “εξαιρετική συμπεριφορά των φιλάθλων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό”. Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη της ερμηνείας περί της δικαιοσύνης που είναι ” τυφλή “.

Προσφύγαμε, ακολουθώντας τη νόμιμη οδό, στο ΑΣΕΑΔ κι ενημερωθήκαμε ότι η εκδίκαση θα γίνει μετά την έκτιση της ποινής. ¨Αναρωτιέμαι μήπως δεν πρέπει η έφεσή μας να εκδικαστεί πριν τον αγώνα με την Κύμη;

Αν κάποιοι αποφάσισαν να μας πολεμήσουν, να το κάνουν με ευθύτητα , όχι υπόγεια. Σε αυτούς τους “κάποιους”, σε όσους επεξεργάζονται σενάρια χωρίς τον… ενοχλητικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ , σ’ εκείνους που τους αρέσει να έχουν απέναντι “επαγγελματίες παράγοντες”, δεν θα απαντήσω εγώ. Θα απαντήσουμε ΕΜΕΙΣ.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ανέβηκε με την αξία και τον ιδρώτα των παικτών του στην Α1 και θα μείνει! Και θα τον κρατήσουμε ΕΜΕΙΣ, οι αγνοί φίλαθλοι του συλλόγου. Με καρδιά “πάνθηρα “, σταθείτε όλοι πλάι μας. Είτε με ανοιχτές, είτε με κλειστές πόρτες, το κλειστό θα είναι γεμάτο. Από το πάθος, από τις φωνές μας, από την αγάπη μας για την ομάδα.

Ακόμα κι αν χρειαστεί να γεμίσουμε τους δρόμους έξω από το γήπεδο, εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Θα σταθώ απέναντι σε όσους θέλουν να βλάψουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Και δεν θα είμαι μόνος. Θα είμαστε πιο πολλοί απ’ όσους φαντάζεστε. Είμαστε εδώ, δυνατοί και έτοιμοι!  “Αγνωστοι ” κύριοι , Μην μας προκαλείτε, γιατί όσο μας προκαλείτε θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας.

Δρ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΛΕΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ»

 

O Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Βόλεϊ στηρίζει τους πληγέντες συμπολίτες μας στην Μάνδρα Αττικής

Previous article

Η αποστολή για Ξάνθη του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up