ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΤΩΡ: Ρωτήστε τον Δήμαρχο για το γήπεδο…

0

Το μπαλάκι στον Δήμαρχο, Σταύρο Τζουλάκη για την καθυστέρηση της ανέγερσης του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης, ρίχνει η κατασκευάστρια εταιρία ΑΚΤΩΡ  – ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μάριος Ματσάνκος

Σε επικοινωνία που είχε το Panionia-Idea με την εταιρία και συγκεκριμένα, με την Διευθύντρια Εταιρικών Ομίλου της Ομάδας ΑΚΤΩΡ – ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Μελίνα Μακρή, θέτοντας το ερώτημα γιατί δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου, η απάντηση που πήραμε ήταν η εξής: «Ρωτήστε τον Δήμαρχο για το γήπεδο. Αυτός ξέρει…».

Η απάντηση που δώσαμε στην κ. Μακρή ήταν η εξής: «Τον ρωτήσαμε και όπως έχει πει και στα Δημοτικά Συμβούλια «εσείς καθυστερείτε».

Είναι αλήθεια πως η Διευθύντρια Εταιρικών Ομίλου της Ομάδας ΑΚΤΩΡ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ έδειξε να ξαφνιάζεται και αυτό που μας τόνισε είναι πως «θα μιλήσουμε σύντομα», αφήνοντας την κουβέντα μας στον… αέρα!

Παράλληλα, θέλοντας να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει περί του θέματος, ρωτήσαμε ανθρώπους (δεν ήθελαν να αναφέρουν τα ονόματά τους για συγκεκριμένους λόγους) που γνωρίζουν για το κλειστό της Αρτάκης και οι απαντήσεις που πήραμε ήταν οι εξής: «Η μία πλευρά πετάει το μπαλάκι στην άλλη. Η ευθύνη ανήκει στον Δήμο και αφορά τη μελέτη. Αρχικά το κτίριο της μελέτης ήταν κατά 30 εκατοστά μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο, αλλά αυτό ρυθμίστηκε. Το επόμενο εμπόδιο αφορά το στέγαστρο και αυτό διότι άλλα ζητάει ο Δήμος και άλλα θέλει η κατασκευάστρια εταιρία. Η Περιφέρεια βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί να βρει λύση».

Το επόμενο βήμα μας ως Panionia-Idea είναι να χτυπήσουμε την πόρτα της Περιφέρειας Αττικής, διότι το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης, που βρισκόταν επί των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, έχει ενταχθεί στα έργα της Περιφέρειας και αναμένεται για ένα έργο πνοής προϋπολογισμού 20.800.000 ευρώ το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Άνω Νέας Σμύρνης και συνάμα θα δώσει τεράστια ώθηση στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και όλης της πόλης.

Πρόσφατα πάντως, ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης σε δηλώσεις του είχε τονίσει πως «Η γραφειοκρατία είναι πάντα ένα βασικό εμπόδιο αλλά εκτιμώ ότι ξεπερνώντας όποιες δυσκολίες συναντήσουμε θα μπορέσουμε να εγκαινιάζουμε το νέο βιοκλιματικό Αθλητικό κέντρο, μοναδικό στην Αττική, στην οδό Αρτάκης, μέσα στην επόμενη τετραετία. Ήδη, ο ανάδοχος του έργου είναι έτοιμος να μπει και να εγκατασταθεί στον χώρο, έχοντας υπογράψει την εγκεκριμένη σύμβαση». Μένει λοιπόν τα λόγια του να γίνονται πράξη.

Και όλα αυτά τη στιγμή που ο μπασκετικός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και βλέπει τον υποβιβασμό κατάμουτρα. Ενδεικτικό της κατάστασης η συγκινητική ανάρτηση της σελίδα στο facebook «Μπασκετικοί Πανιώνιοι» που γράφουν: «Μπασκετικε ΠΑΝΙΩΝΙΕ σου ζητάμε συγνώμη… Σε αφήσαμε μόνο σου. Σου γκρεμισαμε το Σπίτι σου. Αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε ο καθένας και ασελγησε πάνω σου. Κατάντησες να χάνεις από ομάδες που κάποτε μόνο που θα σε παιζαν αντίπαλο. Θα αισθανόντουσαν νικητές. Εσύ ρε Μπασκετικέ ΠΑΝΙΩΝΙΕ που μας κράτησες ψηλά τη σημαία σε όλη την Ευρώπη και όλοι παραμιλάγανε μαζί σου. Ό,τι και αν γίνει, όπου κι αν παίζεις, θα είμαι εκεί… ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ».

Κέρδισε τον Ηλυσιακό στο Χάντμπολ με την μαγκιά του ο Ιστορικός 26-28.

Previous article

Προχωρά στην έφεση αλλά και στην UEFA ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up