ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άκης Μάντζιος: “Από αυτό το παιχνίδι παρά την ήττα κερδίσαμε κάποια πράγματα”

0

Συνέντευξη τύπου έδωσε πριν από λίγο ο προπονητής του Πανιώνιου Άκης Μάντζιος ο οποίος στάθηκε στην καλή απόδοση των παικτών του αλλά και στο “όφελος” που είχε από αυτό το παιχνίδι

Ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν από λίγο αναφέρθηκε στην τακτική που είχε η ομάδα και στο πως παρά την ήττα κατάφερε και κέρδισε ορισμένους παίκτες από αυτόν τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου

Πως είδε το σημερινό παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Αναλύσαμε καλά τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να παίξουμε και με τον χρόνο και με την κούραση που είχε. Νομίζω σε έναν βαθμό τα καταφέραμε. Από αυτό το παιχνίδι παρά την ήττα κερδίσαμε κάποια πράγματα, όπως κάποιους παίκτες σε ένα ρόστερ που είχαμε απουσίες σε μία χρονιά αρκετά δύσκολη. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και στον ΠΑΟΚ για τη νίκη». 

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι
: «Ο ΠΑΟΚ έχει διαφοροποιήσει το στυλ παιχνιδιού του και τον τρόπο ανάπτυξής του. Με τον Γιαννούλη σε όλη την πλευρά. Σε αυτό πήραμε άριστα, στο να τον περιορίσουμε. Οι διαφορές είναι εμφανείς. Σίγουρα δεν είχαμε επιθετικότητα, αλλά σαν πλάνο τα καταφέραμε. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε προβλήματα, πρέπει να τα λύσουμε στη διακοπή. Έχουμε δρόμο. Να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι». 

Για την τελική που έγινε και γκολ: «Διαφοροποιήσαμε το παιχνίδι, είχαμε προβλήματα και δεν είχαμε εύκολα λύσεις. Σαν πλάνο όμως η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη».

Η συνέντευξη τύπου Φερέιρα Μάντζιου Live

Previous article

Κόρμπος: “Ηρθαμε να παίξουμε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος και παλέψαμε”

Next article
Login/Sign up