ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Άκη Μάντζιο πάρε ΤΩΡΑ πρωτοβουλίες και καθάρισε την “ήρα από το στάρι”

0

Σήμερα ο Άκης Μάντζιος έκανε μια κίνηση που του βγήκε και έδειξαν μερικοί παίκτες του Πανιώνιου ότι θέλουν να βρίσκονται στην βασική ομάδα και να προχωρήσουν μαζί με τον κόουτς τον Πανιώνιο στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος

Άκη Μάντζιο είσαι Έλληνας προπονητής, ξέρεις τον Πανιώνιο, έχεις παίξει για αυτό τον Ιστορικό σύλλογο πιστεύω ότι τις λίγες ημέρες που είσαι στον πάγκο του έχεις καταλάβει πολλά και θέλω να πιστεύω ότι έχεις την θέληση αλλά και την βούληση να ξεκαθαρίσεις πολλά αγωνιστικά πράγματα μέσα σε αυτή την ομάδα.

Σήμερα έκανες κάποιες δηλώσεις, ότι ταλαιπωρούμαστε από περίεργες συμπεριφορές. Άκη την στήριξη του Ζαμάνη την έχεις μιας και αυτός ήταν που πήρε το θέμα της αλλαγής προπονητή προσωπικά και αυτός ήταν που σε επέλεξε για την συνέχεια στον πάγκο του Ιστορικού.

Πλέον έχεις βγάλει πολλά συμπεράσματα για την ομάδα έχεις φάει “χαστούκια” αγωνιστικά και θέλω να πιστεύω ότι είσαι μαχητής και θα το πάρεις προσωπικά το θέμα να ξεκαθαρίσεις αυτή την κατάσταση που επικρατεί μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.

Πάρε το θέμα μόνος σου και ξεκαθάρισε την “ήρα από το στάρι” και στην ανάγκη παίξε και με πιτσιρίκια αλλά αυτά τα πιτσιρίκια να “ματώνουν” αυτή την φανέλα που έβγαλε τόσους και τόσους ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη. Ο Πανιώνιος αξίζει τα καλύτερα και εσύ μαζί με την διοίκηση μπορείτε να του τα προσφέρετε.

Ξέρουμε για την δυσκολία των μεταγραφών μερικοί το συμμερίζονται υπάρχουν και μερικοί που μπορεί να κριτικάρουν όλοι καλοδεχούμενοι, ΑΛΛΑ πάνω απ’ όλους και όλα είναι η Ιστορία η φανέλα και το σήμα του Ιστορικού. Μην σταματήσεις πουθενά προχώρα και φτιάξε ότι ονειρεύεσαι και για εσένα αλλά και για την Ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδος αυτή που εκπροσωπεί την Ιστορία της Σμύρνης την Ιστορία των προγόνων μας προσφύγων που ήρθαν στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το αύριο τον προσφύγων ήταν ο Πανιώνιος αυτόν άφησαν ζωντανό να συνεχίσει την Ιστορίας τους αυτός θα είναι και στην συνέχεια……

Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν Ποτέ….

Τσακίρης Λάμπρος

Δίπλαρος και Καμπερίδης κοντά στα παιδιά της εταιρίας προστασίας ανηλίκων

Previous article

Συνεδριάζει αύριο 10/1 για την 15η αγωνιστική η Super League

Next article
Login/Sign up