ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αισιοδοξία και για την αδειοδότηση της UEFA

0

Ο Ιστορικός δεν παίζει μπάλα μόνο στο χορτάρι, αυτή τη στιγμή “μπάλα” παίζουν και οι μέτοχοι της ΠΑΕ που είναι αισιόδοξοι για την αδειοδότηση από την UEFA

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάρας και ο Νίκος Ζαμάνης βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για να τελειώσουν και τα τελευταία τυπικά της αδειοδότησης από την UEFA.

Πέρυσι ο ιστορικός δεν κατάφερε να πάρει την άδεια από την UEFA για ένα μεγάλο λόγο, γιατί δεν είχε ξεκαθαριστεί το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Πανιώνιος και ήταν το βασικό πάτημα όπου και τον έκοψαν.

Φέτος η κατάσταση ξεκαθάρισε και πλέον οι βασικοί μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας “ΠΑΕ Πανιώνιος” είναι ο Χρήστος Δάρας και ο Νίκος Ζαμάνης, μετά την μεταβίβαση των μετοχών από τον ερασιτέχνη.

Το άλλο θέμα ήταν οι οφειλές της ΠΑΕ προς ορισμένους παίχτες από προηγούμενες χρονιές, όπου έχουν γίνει από πέρυσι οι ρυθμίσεις και εξυπηρετούνται όλες εμπρόθεσμα.

Πλέον η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει περάσει σε καλά χέρια διοικητικά και κοιτά το μέλλον της με μεγάλη αισιοδοξία, αυτό φυσικά φαίνεται φέτος όπου η ομάδα ικανοποιεί όλες τις κρυφές προσδοκίες οπαδών της και διοικούντων. 

Πανιώνιος: “Δεν πωλείται ο Ενγκόγκ”

Previous article

Πάνθηρας, και ο ΑΙΝΤΙΝ ΜΑΧΜΟΥΤΟΒΙΤΣ

Next article
Login/Sign up