ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΙΣΧΟΣ: Σε απολογία ο Πανιώνιος για τον αγώνα με την Ξάνθη

0

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε τον Πανιώνιο σε απολογία για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με την Ξάνθη.

Είναι πλέον προφανές ότι κάτι τρέχει… με την ΠΑΕ Πανιώνιος από την πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Γιατί κυνηγούν με τόσο μένος αυτή την ΠΑΕ? Γιατί με το έτσι θέλω προσπαθούν να της χρεώνουν κατηγορίες με “ψύλλου πήδημα”? Μετά την σημερινή κλήση σε απολογία της ΠΑΕ για πειθαρχικό παράπτωμα σε ένα γήπεδο που ήταν χωρίς φιλάθλους και με μόνο 30 άτομα, ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ για μερικούς που αρέσκονται να ρίχνουν ευθύνες στην θύρα 3, ο Πανιώνιος θα πάει σε απολογία για τον αγώνα αυτό.

Το θέμα δεν είναι πως θα πάει σε απολογία, αλλά ποιος προσπαθεί να “τελειώσει” οικονομικά την ΠΑΕ με αυτόν τον τρόπο. Αρκετά προβλήματα έχει ήδη η ΠΑΕ και ξέρουμε ότι αγωνιστική παρά αγωνιστική ο Πανιώνιος θα χρεωθεί πρόστιμο επειδή στην απέναντι πολυκατοικία κάποιος μούντζωσε ή έβρισε.

Ποιοι σας ελέγχουν κύριοι? Ποιοι σας δίνουν εντολές για να τελειώσουν το “κακό σπυρί” που έχουν στα οπίσθια τους? Αλήθεια ο αντιπρόεδρος της Super League τι κάνει? Κωφεύει? ΓΙΑΤΙ?

Η κλήση του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου για την ΠΑΕ Πανιώνιος:

“Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη 13-02-2020 και ώρα 14:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 23η αγωνιστική.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, δ’, ε’, 3 περ. α’, στ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΠΑΕ Πανιώνιος: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 5599/11-2-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 13ης-2-2020, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00.»”.

Χρυσό Μετάλλιο η Εύα Κοτσαχείλη στο άλμα επί κοντώ

Previous article

Ένσταση του Πανιωνίου κατά του κύρους του αγώνα με Ξάνθη

Next article
Login/Sign up