ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Αφήστε τον Πανιώνιο να βρει την περπατησιά του και μην ασχολείστε μαζί του

0

Μια παλιά ελληνική παροιμία λέει, ο γέρος γάιδαρος καινούρια περπατησιά δεν βγάζει. Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δεν έχουν τι να γράψουν και προσπαθούν να μπλέξουν ΑΚΟΜΑ τον Πανιώνιο σε μονοπάτια που τα έχει περπατήσει και πλέον τα έχει αφήσει πίσω.

Χθες με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα αναποδόγραφους που έγραψαν για την επιστροφή Τσακίρη στον Πανιώνιο. Μια επιστροφή που ΜΟΝΟ οι ίδιοι την ονειρεύτηκαν στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους μη έχοντας να ασχοληθούν με κάτι άλλο.

Ξύπνησαν ένα πρωί και πήραν το αφεντικό τους τηλέφωνο και τον ρώτησαν τι κάνουμε σήμερα, ειδησεογραφία δεν υπάρχει με τι να ασχοληθούμε και να μας “κλικάρουν” μερικοί?.

Το αφεντικό εντελώς εκνευρισμένο που βλέπει την κατάρρευση του μέσου που έχει και πληρώνει ασφαλώς εκνευρισμένο του είπε δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά θέλω σήμερα από εσένα “κλικ”. Ο πανέξυπνος αναποδόγραφος μετά το κατσάδιασμα έπρεπε να σκεφτεί  κάτι, έτσι ώστε να φέρει κανένα “κλικ” στην ιστοσελίδα του. Να γράψουμε για τον Ολυμπιακό είπε, να γράψουμε για την ΑΕΚ, για τον ΠΑΟΚ, άσε καλύτερα μην χαλάσω των φίλων μου τα payroll και με παίρνουν τηλέφωνο και με κατσαδιάζουν…. Θα ασχοληθώ με τον Πανιώνιο όταν κάπου, κάποτε, είχα διαβάσει, μου είχαν πει, ότι ο Τσακίρης ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον Πανιώνιο.

Μεγάλε βρήκα το θέμα, ναιιιι θα έχουμε “κλικ” και από την πλατεία αλλά θα κλικάρουν και αντίπαλοι που τους ενδιαφέρει ο Πανιώνιος να είναι μίζερος, οικονομικά εξαθλιωμένος.

Θα “πετάξω” για επιστροφή Τσακίρη στον Πανιώνιο θα αναφερθώ πως είναι μάναντζερ μαζί με τον Χούτο (Να σημειώσω εδώ είναι το μόνο αληθές που αναφέρθηκε στην ανάρτηση του αναποδόγραφου) και πως περιμένει ο Πανιώνιος να πάει στην Super League 2 για να έρθει ως νέος σωτήρας να πάρει από το χέρι την ΠΑΕ και να την ανεβάσει με δόξες και δάφνες στην Super League 1.

Φίλε καλό το παραμυθάκι σου αλλά στο τέλος δεν έχει ούτε δράκους. Πρέπει λοιπόν όλοι να το καταλάβουν ότι τα παραμύθια χωρίς δράκο δεν έχουν ενδιαφέρον πια… Και τα μικρά παιδιά, με την άδολη ματιά, όλοι μας, το έχουμε ήδη προ καιρού καταλάβει… Και δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν… Κοιτώντας τον καθρέπτη τους θα δούνε το γερασμένο πρόσωπο της αδιαφορίας τους να σκιάζει το τοπίο… Ας πάνε λοιπόν στα σπίτια τους να ξεκουραστούν. Αρκετά πιά! Φτάνει!…

Τσακίρης Λάμπρος

Στέλιος Αποσπόρης: “Οι ομάδες χτίζονται μέσα και έξω από το γήπεδο”

Previous article

Ο Τσακίρης θα μιλήσει στο τέλος της σεζόν, όπως έχει πει!

Next article
Login/Sign up