Αδέρφια έχουμε «πόλεμο» στηρίξτε τώρα την ομάδα

Καλημέρα αδέρφια, μετά τα χθεσινά πλέον ο κάθε υγιής σκεπτόμενος οπαδός, φίλαθλος του ιστορικού θα πρέπει να γνωρίζει ότι πλέον είμαστε σε «πόλεμο»

Ναι αδέρφια, αυτά που έγιναν χθες στο γήπεδο της Τρίπολης δεν μπορεί να γίνουν ούτε σε γήπεδα τέταρτης Εθνικής κατηγορίας. Να βγαίνει διαιτητής του αγώνα που σε «σφυράει» και να σου λέει στην ψύχρα ότι «Ότι και να κάνετε ο ΠΑΣ θα βγει Ευρώπη» αν αυτό δεν είναι πόλεμος, όχι από τον Κατσικογιάννη, αλλά από αυτόν που έστειλε τον Κατσικογιάννη να διευθύνει τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γιατί αυτός που έστειλε τον Κατσικογιάννη να «εκτελέσει» το διατεταγμένο συμβόλαιο «θανάτου» του ιστορικού απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης θέλει να μην σηκώσει κεφάλι ο ιστορικός και να μην είναι στην θέση που είναι αυτή τη στιγμή, στο πρωτάθλημα της super league.

Έτσι αυτός ο διαιτητής αφού δε κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή του, με το πέναλτι μαϊμού που έδωσε στον Βλάχο, όπου η μπάλα πηγαίνει πρώτα στο σώμα του και μετά πηγαίνει στο χέρι του.

Αλλά πνίγει κυριολεκτικά το πέναλτι του Μασούντ όπου ο παίχτης του Αστέρα σαν καλός μαυροζωνάς του Judo τον ρίχνει μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ενδεικτικό τρόπο δείχνει «παίζετε», αυτός ο άνθρωπος μετά το τέλος του αγώνα πηγαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών και συντάξει μία έκθεση, κατά υπαγόρευση από το τηλέφωνο του ανθρώπου που τον πήρε αμέσως μετά τον αγώνα.

Υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη? Αν υπάρχει ας κάνουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου χθες μετά τον αγώνα στην Τρίπολη για να μάθουμε όλοι με ποιον μίλησε ο Κατσικογιάννης στο τηλέφωνο?

Γιατί αυτά που έγιναν χθες ούτε ο Σπανέας δεν είχε διανοηθεί να τα κάνει στο παιχνίδι που μας έριξε στην Β’ Εθνική αυτός το μόνο που έκανε ήταν να δώσει το πέναλτι μαϊμού.

Αλήθεια, ήθελα να ξέρω για αυτή την υπόθεση ο λαλίστατος κύριος Θωμαϊδης στην εκπομπή του θα αναφερθεί καθόλου ή δεν κατάφερε να απομαγνητοφωνήσει την υποκλοπή αυτή της ΕΥΠ?

Τέλος, ο πόλεμος είναι ανοιχτός και εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να στηρίξουμε τον ιστορικό σε όλα αυτά που οργανωμένα πάνε να μας κάνουν, είναι να βρισκόμαστε δίπλα του. Ο Πανιώνιος μας χρειάζεται ΤΩΡΑ αύριο είναι αργά, και πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε στον επόμενο αγώνα με την Ξάνθη μέσα στο γήπεδο, πρέπει όλοι να πάρουμε ένα εισιτήριο έστω και των 10 ευρώ να πλημμυρίσουμε με κόσμο ΟΛΟ το γήπεδο.

Αδέρφια πρέπει να στηρίξουμε τον ιστορικό ΤΩΡΑ που μας χρειάζεται ελάτε την Κυριακή στο γήπεδο και φέρτε όλοι τους φίλου σας να τραγουδήσουμε η ομάδα «ματώνει» την φανέλα εμείς από τον καναπέ θα την βλέπουμε? 

«Μέχρι να βρούμε Ουρανό εγώ θα σου τραγουδώ»