ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αχτίδα φωτός ο Πανιώνιος στο σκοτάδι της Γ’ Εθνικής

0

“Ο Πανιώνιος χατίρια δεν θέλει και δεν δέχεται από κανέναν!”. Με αυτή την ατάκα ο Δημήτρης Κοροπούλης μετά την νίκη επί του Φωστήρα φωτογράφισε τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα από τους αντιπάλους

Ένας πόλεμος που έκανε την εμφάνισή του από το παιχνίδι με τον Εθνικό στην Καλλιθέα όταν είδαν όλοι ότι αυτά τα ποδοσφαιρικά κυανέρυθρα διαμάντια θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου. Και θα το πάρουν.

Γράφει ο Μάριος Ματσάνκος

Πέραν όμως της ανόδου ο προπονητής του Πανιωνίου έθεσε και τον επόμενο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από το να βγάζει παίκτες από τα σπλάχνα του. “Αυτός ο πλουραλισμός έχει να κάνει μόνο με την τεράστια δουλειά που καθημερινά, 24 ωρες το 24ωρο, γίνεται από όλους τους ανθρώπους που τρέχουν αυτόν τον σύλλογο. Από την διοίκηση μέχρι τους φροντιστές. Όλοι δουλεύουμε για να μπορούν να παρουσιάζονται συνέχεια καινούργια παιδιά, να βγαίνουν στο προσκήνιο νέοι παίκτες και δίνουν πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα, χωρίς να φαίνεται το παραμικρό κενό. Δεν έχουμε αυταπάτες βέβαια, ξέρουμε ότι αυτά τα παιδιά 17-18 χρονών έχουν αδυναμίες. Το πολύ σημαντικό είναι το όραμα που μας δίνουν. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κοροπούλης.

Επόμενο παιχνίδι – τελικός είναι την Τετάρτη στη Μύκονο με την ομώνυμη ομάδα. Με νίκη ο Πανιώνιος τερματίζει στην 1η θέση του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι αντίπαλοί του.

Έπειτα θα μπει σε έναν όμιλο πέντε ομάδων όπου όλοι θα είναι τελικοί για να καταφέρει και πάλι να τερματίσει πρώτος. Και θα το καταφέρει. Υπάρχει πίστη, αισιοδοξία, μα πάνω απ’ όλα αγάπη γι’ αυτά τα παιδιά που βρίσκονται σε διοίκηση, ποδοσφαιρικό και προπονητικό τιμ και τα έχει αγκαλιάσει όλος ο κόσμος του Ιστορικού.

Λένε πως κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Ο Πανιώνιος αυτή την αρχή την έχει κάνει εύκολη και δείχνει πως είναι μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι της Γ’ Εθνικής που επικρατεί το παρασκήνιο, οι τραμπουκισμοί, η βία και οι άνθρωποι της νύχτας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…

6ος Όμιλος – Τα αποτελέσματα και η Βαθμολογία – Οι επόμενες αγωνιστικές

Previous article

Δεύτερος στους διασυλλογικούς του στίβου ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up