ΠΟΛΟ

Α1 Πόλο Ανδρών: Πανιώνιος και Εθνικός τα μοιράστηκαν όλα…

0

Ο Πανιώνιος και ο Εθνικός έπαιξαν σήμερα και οι δύο για τη νίκη αλλά στο τέλος μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς (9-9).

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλά τον αγώνα όπου ήθελε την νίκη για να μπορέσει να περάσει το Φάληρο στην βαθμολογία για να μπει στην εξάδα. Το ίδιο ήθελε και ο Εθνικός.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος βρισκόταν μπροστά στο σκορ αλλά χωρίς να πάρει μεγάλο προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός “έσφιξε” την άμυνα του και κατάφερε να πάρει αυτός προβάδισμα (7-8) και (8-9).

Λίγο πριν την λήξη του αγώνα (3 λεπτά) ο Αλεξίου έφερε το παιχνίδι στα ίσια (9-9). Μάλιστα στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση και συνεχόμενα λάθη των παικτών των δύο ομάδων. Το τελικό 9-9 κράτησε 3 λεπτά χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Πανιώνιος – Εθνικός 9-9 (3-2, 3-3, 1-3, 2-1)

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 1, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 3, Κούκουνας, Αλεξίου 2, Γαβαλάς Σ., Βέκκος, Δήμου 2, Αναγνώστου, Χέλμης, Μπουζαλάς 1

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτος, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης 3, Ζωγράφος, Λιαπάκης 2, Καραβιώτης, Καραμπάτης, Κατσαγούνος Δ., Μπέλεσης, Ξυλούρης

Ευχαριστούμε κύριε… δεν θα ξανά πάρουμε…

Previous article

Final 4 Βόλεϊ κορίτσια Κ20 Πανιώνιος – Μίλωνας (Live Streaming)

Next article
Login/Sign up