ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Εκλογές στις 9 Δεκεμβρίου στον ερασιτέχνη Πανιώνιο

0

Στις 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον ερασιτέχνη (8 μελές) και ανάδειξη προέδρου του ερασιτέχνη

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ως panionia-idea στις 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον ερασιτέχνη Πανιώνιο. Οι εκλογές θα αναδείξουν σύμφωνα με το νέο καταστατικό του ερασιτέχνη όπου εγκρίθηκε αυτές τις ημέρες ένα 8 μελές διοικητικό συμβούλιο όπου μαζί με τον πρόεδρο θα είναι 9 τα μέλη του.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει το πρωϊ της 9ης Δεκεμβρίου μέσα σε αίθουσα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης από τις 10:00 το πρωϊ και θα κλείσουν οι κάλπες το απόγευμα στις 17:00.

Στις υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ του ερασιτέχνη δεν θα δηλώσουν από το παλιό ΔΣ ο, Δημήτρης Μιχαηλίδης όπου πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν του έχει γίνει καμία κρούση για το νέο ΔΣ. Επίσης δεν θα δηλώσουν υποψηφιότητα και ο Κώστας Μπελίτσης καθώς και ο Παναγιώτης Τιγκηράκης. Οι Πάνθηρες θα έχουν συμμετοχή σε αυτό με υποψηφιότητες που θα δηλώσουν.

Να σημειώσουμε ότι κανένα ενεργό μέλος του νέου ΔΣ που θα κατέχει θέση μέσα στο συμβούλιο δηλαδή Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμεία, και Γενικού Αρχηγού δεν θα μπορεί να έχει και την θέση του εφόρου σε τμήμα του ερασιτέχνη.

Κορωνοϊός – 608 διασωληνωμένοι – 2018 νέα κρούσματα – 99 νέοι θάνατοι

Previous article

Η προκήρυξη των εκλογών επίσημα και από τον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up