ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1 Χρόνος Πρόσφυγας στην ίδια του την πόλη…

0

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο το κλειστό δημοτικό γήπεδο μπάσκετ της οδού Αρτάκης γκρεμιζόταν καθαρά για προεκλογικούς λόγους.

Μετά από 1 χρόνο όπου ο μπασκετικός Πανιώνιος και όλη η αθλητική οικογένεια της Νέας Σμύρνης συνεχίζουν να είναι πρόσφυγες στην ίδια τους την πόλη, κανείς μα κανείς δεν βγαίνει επίσημα να μας πει το τι μέλει γενέσθαι με αυτό το γήπεδο που ήδη έπρεπε να είχε ξεκινήσει η ανέγερσή του.

Κανείς δεν γνωρίζει το αύριο του μπασκετικού Πανιώνιου μιας και εδώ και δυο χρόνια αλλάζει διοικήσεις σαν τα πουκάμισα. Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον των ερασιτεχνικών σωματείων της πόλης. Αν θα έχουν γήπεδα για να προπονηθούν, αν θα έχουν γήπεδα για να παίξουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους. Εδώ και ένα χρόνο το Βόλεϊ και το Μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανιώνιου ψάχνουν κάθε Κυριακή το γήπεδο που θα παίξουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους, ψάχνουν βάση γνωριμιών των υπευθύνων τους να κλείσουν κανένα γήπεδο.

Επιτέλους ξεκαθαρίστε το μέλλον της αθλητικής Νέας Σμύρνης και δείτε όλη την αθλητική Νέα Σμύρνη συλλογικά και όχι πολιτικά για τον δικό σας πολιτικό σκοπό που έχετε. Η Νέα Σμύρνη είναι των παππούδων και των γιαγιάδων μας που ήρθαν από την αιματοβαμμένη Σμύρνη ως πρόσφυγες, μην μας κάνετε πρόσφυγες στην ίδια μας την πόλη.

Τελείωσε η τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ

Previous article

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού για την ομάδα του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up