Νοέας:Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα

Ο Πέτρος Νοέας δηλώνει έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι με τον Δούκα

Ο Πέτρος Νοέας μίλησε για τον πολύ δύσκολο αγώνα με τον Δούκα αύριο 28\1 στις 17:00.Το αυριανό παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας γιατί αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και παίζουμε με τον δεύτερο της βαθμολογίας.Πάντως η ομάδα του Νίκου Οικονόμου δείχνει έτοιμη να κλείσει τον πρώτο γύρο με το 15\15.

Ο Πέτρος Νοέας είπε:   

“Ο Δούκας για να είναι στην δεύτερη θέση είναι μια σοβαρή, καλή ομάδα, αλλά για μας δεν λέει κάτι αυτό, εμείς με όποιον παίζουμε στο μυαλό μας έχουμε πάντα τη νίκη” εξήγησε ο Πέτρος Νοέας και συμπλήρωσε: “Έτσι και σ’ αυτό το ματς παρόλο που είναι εκτός έδρας πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά, είναι δύσκολο ματς, αλλά δεν αλλάζει κάτι για μας, πρέπει να το προσέξουμε όπως όλα τα παιχνίδια”.
Ποια είναι όμως τα στοιχεία που θα καθορίσουν το παιχνίδι; Ο πάουερ φόργουορντ των “κυανέρυθρων” έχει την απάντηση: “Σίγουρα παίζει ρόλο το πως έχεις προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς, αλλά πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδια αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ποιος θα δείξει ότι το θέλει περισσότερο και ποιος θα είναι πιο σκληρός κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτά θα είναι τα σημεία κλειδιά γι’ αυτό το ματς και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να το κερδίσουμε”.