Δημητριάδης: Παραμένουμε στην κορυφή

Με μια ακόμη απώλεια ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα
15 Μαρτίου 2017
Πανιώνιος είσαι… και μπορείς…
15 Μαρτίου 2017

O Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΛ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το Σάββατο (18/3, 17:00), με τον Τάσο Δημητριάδη να αναφέρει πως η ομάδα του θα πρέπει να διατηρήσει την πρωτιά με κάθε τρόπο

Πορεία πρωταθλητισμού θέλει να συνεχίσει να κάνει ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα της Α2 και για να το πράξει αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του (18/03, 17:00) απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Τάσος Δημητριάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουν την πρωτιά, ενώ επισήμανε την επικινδυνότητα της ΑΕΛ.

«Πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα το παιχνίδι με τον Ηρακλή, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα πλέον με την ΑΕΛ που είναι πολύ καλή ομάδα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να παίρνουμε μόνο νίκες. Δεν θέλω να σταθώ άλλο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Το χάσαμε μόνοι μας. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Είμαστε πρώτοι, πρέπει να μην χάσουμε την πρωτιά και να είμαστε πρώτοι και μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα», υποστήριξε στην αρχή.

Τελείωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Η ΑΕΛ είναι μια επικίνδυνη ομάδα και το απέδειξε πολλές φορές ως τώρα στο πρωτάθλημα. Όπως έχω πει πολλές φορές, αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Αρέσει σε %d bloggers: